Wpis z mikrobloga

mickpl - przez 10 lat czekał na spadki cen

Typowa sytuacja kiedy czekasz aż świat dostosuje sie do twoich potrzeb a kiedy nawet częściowo to sie stanie to widzisz że nic ci to nie dało.
Mój wujek wiele lat czekał aż wybudują południową obwodnicę Warszawy.
Kiedy otworzyli POW miał już taką wadę wzroku ze sam nie jeździł samochodem a po kilku miesiącach umarł.

Ludzie
  • Odpowiedz
Większość zmian na świecie na które czekasz nastąpią wtedy kiedy nie będzie Ci to już potrzebne.

@zaq22: coś w tym jest. 3 lata czekałem, aż mi miasto zbuduje szybszą drogę do pracy. Miesiąc przed oddaniem drogi zmieniłem pracę. Za rok mają skończyć szybszą drogę do nowej pracy, a ja się przeprowadzam za ~9 miesięcy do nowego domu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Dusk_Forest77: myślę ze ten komentarz mógł być ironią i raczej bym go nie traktował jako gwarant ze Micki na pokoju mieszka. natomiast całokształt jego działalności wskazuje ze był to albo pokój/może jakieś mieszkanie albo meta u mamy

@zaq22 na wykopie przegrywy czekają aż baby zderza się ze ścianą żeby im udowodnić, jednocześnie niezwarzajac ze wraz ze starzeniem się tych bab sami dziadzieja XD a potem copuja ze stary facet
  • Odpowiedz