Aktywne Wpisy

_Alessandro_ +24
Jeśli jako nastolatek nie miałeś dziewczyny, która cię naprawdę chciała, dotykała, uprawiała z tobą miłość i dawała ci codzienną walidację, to reszta twojego życia jest przegrana z automatu. Nie ma czegoś takiego jak nadrabianie, nie ma "jeszcze zdążę, dajcie mi czas". Okno zamknęło się na amen, a twoja psychika została zgwałcona w najważniejszym etapie życia, tylko i wyłącznie przez twój wygląd. Pozostał ci codzienny cope do końca żywota twojego amen.
Natura.
#
Natura.
#

lubie-sernik +8
Dobra powiedzcie mi szczerze dlaczego nie śpicie w środku tygodnia o 2:30?
Kazdy kto widzi ten wpis musi odpisać. Trudno.
Ja nie śpię bo stres mocno i nie mogę spać.
Kazdy kto widzi ten wpis musi odpisać. Trudno.
Ja nie śpię bo stres mocno i nie mogę spać.

Tak? Typ dostanie bana ;) ona znajdzie innego adoratora który doceni jej wdzięki (notabene 40letnia kobieta wcale nie musi wyglądać jak wrak) a typ sam będzie walił konia albo próbował poderwać kolejną „zdesperowaną” bo skoro ma takie nastawienie to chyba on zdaje sobie sprawę że żadna 25latka się na niego nie rzuci :)
Ty piszesz „króciutko” a rzeczywistość jest zgoła inna
króciutko xD²
@glassmice: słaby bo kierowany do słabych wykopowych przegrywów, którzy to łykną bez popity.
@vanitydomain: czyli coś czego kobiety, a szczególnie takie pod 40. i z dziećmi, nie lubią najbardziej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@glassmice: Na dodatek zrobiony przez analfabetę, bo czym niby jest "czterdzieści-stka" na karku? To jakaś narośl?
Akurat w moim otoczeniu takich wolnych 40 i 50 nie brakuje. Niektóre fajne, ale jednocześnie sa zdesperowane byle trafił sie ktos z kasą itp. Sam kiedys chcialem związać się z milfem, ale przy próbie nr 1 szybko sobie zdałem sprawe, ze to
@glassmice: Legenda mówi że istnieje prawdziwa rozmowa na screenshocie którą ktoś tu wrzuca ale nikt jej nie widział, ale ponoć jest.