Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 58
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Sakon72 za granicą znalazłbyś bez problemu. Polki to jedne z najbardziej wygorowanym ego i wielkimi wymaganiami na świecie. System naszego kraju, kukoldstanu i media doprowadziły do tego, że polki mają w dupie Polaków, wymagania z kosmosu dla Polaka. To jest stan umysłu, więc się nie łam i je olej. I jeszcze jedno. Szanse wzrastają jak spotkasz polke na wakacjach i nie wie, że jesteś Polakiem.
  • Odpowiedz
  • 0
@Szechlik: To gdzie konkretnie? Bo zaczynam się serio zastanawiać, czy nie szukać za wschodnią granicą, np. na Ukrainie. Myślisz, że to ma sens, czy to tylko cope i w praktyce nic z tego?
  • Odpowiedz
Przez kilka miesiecy pompowałem w ten scam kasę: PUA kursy, mentoringi, bootcampy, nawet profesjonalna sesja zdjęciowa pod Tindera za grube hajsy.

@Sakon72: a wystarczyło wziąć do ręki Pismo Święte, przeczytać Listy pawłowe i zrozumieć, że kobieta ma być cicha, skromna, posłuszna i poddana mężowi - głowie rodziny
  • Odpowiedz
@metrowroclawskie: Kiedy wy wykopki zrozumiecie że nie ma u nas div 18 letnich, wiecie dlaczego? BO DEMOGRAFIA fizycznie brakuje u nas młodych kobiet, jest nadwyżka młodych facetów oraz kobiet po menopauzie, bo chłopy krócej żyją. Divy u nas to są w większości kobiety 40+ ur w latach 70-80 bo wtedy był boom demograficzny. Owszem może być jakaś ukrainka albo kolumbijka ale ryzyko hivu jeszcze większe niż z polką, bo wystarczy
  • Odpowiedz
@Zopyross: Nie jestem zwolennikiem tamtych czasów xd bo dla kobiety to było przewalone nie miała żadnych praw i była całkowicie poddana mężowi i nie mogła nic powiedzieć, bo na wsi panował ostracyzm. Chłop jak wrócił nawalony bimbrem z pola to mógł ja zgwałcić i to sie często zdarzało sobie poczytaj o tych wspaniałych czasach xd
  • Odpowiedz
Nie jestem zwolennikiem tamtych czasów

@JasnyBanan: tamtych czasów? a kiedy w historii świata kobieta rządziła mężczyzną? i sprawowała główną rolę w domu albo społeczeństwie? chyba nigdy, co?
  • Odpowiedz