@Zopyross: mam Skodę Fabię od nowości - nalatane 150k, omijaj. Muszę sprzedać i to nikomu znajomemu bo naprawdę tyle problemów co miałem z autem to szkoda gadać.
@Zopyross: Wybrał bym fabię, jest tego całkiem sporo na rynku. A fiat to fiat, auto stworzone pod zrobienie max 200k-250k. ( A i tak po drodze zaliczy kilka mocnych serwisów, całość w środku będzie wyglądać na 2x bardziej zużyte, z kolei fabia (nie katowana, olej wymieniany co 10k ) po prostu dzielnie będzie robić swoją robotę.
@Zopyross: Bierz to co znajdziesz w lepszym stanie. Nie ma co się napalać na konkretny model i silnik. Filtrując po dwóch modelach masz dwa razy większą szansę znaleźć coś konkretnego
@Zopyross: jeden c--j w zasadzie tipo w sedanie było traktowane jako budżetowa wersja i nawet w testach dziennikarskich podkreślano że sedan ma gorsze materiały we wnętrzu niż hatchback i często też miał słabsze wyposażenie - za to mechanicznie auto jest generalnie bez większego zarzutu, dobrze jeździ i nie pali dużo no i bardziej swojsko się tym jeździ bo to 4 cylindry ten 1.0 w fabii to silnik w zasadzie nie
#skoda #fiat #samochody
źródło: smch
PobierzKtóry wybrać
@dos_badass: a ja chętnie zapytam
bo?
dlatego sie wypowiadam.
myślałem ze to oczywiste.
Bierz to co znajdziesz w lepszym stanie. Nie ma co się napalać na konkretny model i silnik. Filtrując po dwóch modelach masz dwa razy większą szansę znaleźć coś konkretnego
2020 rocznik za 40 tysi?
To muszą być wspaniałe samochody, to się musi udać xDDDDD
tipo w sedanie było traktowane jako budżetowa wersja i nawet w testach dziennikarskich podkreślano że sedan ma gorsze materiały we wnętrzu niż hatchback i często też miał słabsze wyposażenie - za to mechanicznie auto jest generalnie bez większego zarzutu, dobrze jeździ i nie pali dużo no i bardziej swojsko się tym jeździ bo to 4 cylindry
ten 1.0 w fabii to silnik w zasadzie nie
ALE IMO fabia jest lepiej wykonana i jeśli znajdziesz z silnikiem 1.0 TSI to brałbym fabie. Bo 1.0 mpi wgl nie jedzie
a powiedz dlaczego nie np to? bije klasa (i prawie wszystkim innym) te 2 twoje razem wziete ;)