Aktywne Wpisy

kris006 +201
Ja już mordeczki na dworcu, lecę do Warszawy, ziomek co go nie widziałem lat tysiąc, ma mi nawinąć robotę w gastro, a Polska B wymiera i lepiej nie będzie, trza uciekać. Trzymajcie kciuki
źródło: 1000028860
Pobierz
MamMalegoSiurka +41
#mikrokoksy #pokazforme
Kontynuując wątek rozpoczęty przez @Pan_Szeryf i podbity m.in. przez @DywanTv zeby nie umarł, bo w sumie fajna inicjatywa, wrzucam i ja.
Różnica między zdjęciami (Waga wzrost)
Kontynuując wątek rozpoczęty przez @Pan_Szeryf i podbity m.in. przez @DywanTv zeby nie umarł, bo w sumie fajna inicjatywa, wrzucam i ja.
Różnica między zdjęciami (Waga wzrost)
źródło: 1000004929
Pobierz

Domagaj się odszkodowania za uszkodzoną odzież normalnie jak za sam motor i swój uszczerbek. Że TU będzie przycinać w ciula to na pewno, w ostateczności pozostaje sąd i tam zwykle TU przegrywa i musi zwracać za wszystko łącznie z odsetkami, więc granie do końca na nie jest dla nich opłacalne, bo mało kto ma cierpliwość ciągać się po sądach.
Sorki za prymitywne obrazowanie.
Ku przestrodze to ciągle być czujnym przy skrzyżowaniu, klasyka
źródło: obraz
Pobierzźródło: obraz
PobierzZ ambulansu jak mnie badano, żadnych obrażeń.
Straż pożarna była i wyciek paliwa sprzątała drogę,korkiem się przelało od góry paliwo, najprawdopodobniej
Pokaże rzeczoznawcy zdjęcia aby zwiększyć powage wypadku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: obraz
Pobierz@KrystianSPL: no niestety nawet samochodem to na tym polega, że każdy może nam wyjechać. Zdrówka i taniej benzyny!
Na 95% nikt nie będzie robił pod górkę.
Z rodziny znam przypadek niegroźnego potrącenia pieszego - i ubezpieczyciel bez mrugnięcia okiem wypłacił za kurtkę (która była de facto tylko brudna) i telefon, który się w niej znajdował. Na podstawie samego tylko oświadczenia poszkodowanego, że tego dnia miał na sobie
@KrystianSPL: czyli to na szczęście nie był wypadek.