@krystian-stepaniak: za to powinien być kryminał , też się maluje ale uzywam w sumie tylko tuszu błyszczyka i trochę na brwi kredki , tutaj baba sobie nową gębę stworzyła Makijaż powinien delikatnie upiększać a nie z 2/10 robić siódemkę , po siebie samego okłamywać że się tak wygląda
@krystian-stepaniak: tu dochodzi wręcz lenistwo, bo zamiast przejść na niskowęglowodanową dietę i przestać żreć cukier z chlebkami, to lepiej sobie wizualnie zwęzić buźkę, a potem po randce budzisz się obok takiej panny i nie wiesz kto to
@NetworkCartoon: nawet jakby schudła to by tak nie wyglądała , dzięki konturowaniu pozmieniała sobie rysy twarzy , ma opadtniete oczy a zrobiła sobie migdały , makijaż nie powinien zmieniać tożsamości osoby Często się kłócę z facetami i jestem feministka ale tu się zgadzam , to jest oszustwo szczególnie jak ktoś tak przychodzi na randkę
@Linnior88: Ty używasz tuszu, błyszczyka i kredki, czyli to w sumie też makijaż - może powołajmy komisję, która ustali, że do trzech przyrządów jest ok, ale powyżej 3 to już k------o? Dajcie spokój, żyjcie własnym życiem.
@krystian-stepaniak: wiekszosc bab bez makijazu wyglada slabo, nawala tone tego na twarz po czym wygladaja ladnie i uwazaja ze nalezy im sie chad... oczywiscie wstawi takie zdj na fejsa i simpy beda pisac " jaka piekna"...
@Linnior88 ale czemu kryminał? Większość osób czy to kobiet czy mężczyzn chce wyglądać dobrze. Ta dziewczyna tak jak napisałaś zrobiła się z 2/10 na 7/10 czy powinniśmy się dziwić że robi wszystko żeby być atrakcyjna? To że jej partner może się zaskoczyć po zmyciu przez nią makijażu to już inna sprawa.
#p0lka #logikarozowychpaskow #tinder #blackpill #zwiazki
źródło: copy_4FB21F4E-F5DF-4624-9EFD-E6AD32813497
PobierzMakijaż powinien delikatnie upiększać a nie z 2/10 robić siódemkę , po siebie samego okłamywać że się tak wygląda
Dlatego bawi mnie nazywanie witaminek płcią piękną. Faceci jakoś nie muszą zakładać do wyjścia do sklepu drugiej twarzy.
Często się kłócę z facetami i jestem feministka ale tu się zgadzam , to jest oszustwo szczególnie jak ktoś tak przychodzi na randkę
Komentarz usunięty przez autora
Dlaczego kobiety się malują i perfumują?
@KanJaweuDieZweite: tekst o pierwszej randce na basenie widzę w Internecie od lat ( ͡° ͜ʖ ͡°) ciekawe czy ktoś faktycznie tak zrobił