Aktywne Wpisy

#gdansk #bmw #motoryzacja #opony #samochody
przy ostatnim przeglądzie w ASO BMW powiedziano mi, że moje opony (VREDESTEIN) nie posiadają specjalnej homologacji producenta BMW w związku z tym jazdą moim samochodem jest niebezpieczna, mogą nie działać prawidłowo systemy bezpieczeństwa, samochód może poruszać się niestabilnie szczególnie przy wyższych prędkościach co zagraża bezpośrednio mojemu życiu! Zaproponowano mi tam wymianę tych opon na takie z homologacją
przy ostatnim przeglądzie w ASO BMW powiedziano mi, że moje opony (VREDESTEIN) nie posiadają specjalnej homologacji producenta BMW w związku z tym jazdą moim samochodem jest niebezpieczna, mogą nie działać prawidłowo systemy bezpieczeństwa, samochód może poruszać się niestabilnie szczególnie przy wyższych prędkościach co zagraża bezpośrednio mojemu życiu! Zaproponowano mi tam wymianę tych opon na takie z homologacją

Moc90 +29
#gielda wzialem sobie kredycik na 100k i kupilem za to rope XD raz sie szyje

Wydaje mi się, że 50% nie zdałoby bo wpierdzielaliby się na chodniki albo parkowaliby na przejściach.
Wnioskuję to po tym, że większość ludzi na filmach u #konfitura lub #samochodoza jest wręcz w szoku gdy zwróci im się uwagę, że to miejsce do, którego przejechali 50m wzdłuż chodnika nie jest parkingiem xD
#bekazpodludzi #samochody #podludzie
źródło: 1000001910
Pobierz@nocne_zwidy: I tak najbardziej zabawne jest zawsze to jak ktoś łamie przepisy i próbuje wmówić wszystkim dookoła, że to oni się mylą xD
Oni są chyba w jakieś zmowie xD
@nocne_zwidy: Dobra i co z tego, że po dziecko albo do lekarza XD To, że odbierasz dziecko albo idziesz do lekarza nie zwalnia nikogo z przestrzegania przepisów. Prawda jest taka, że większość z tych ludzi to po prostu leniwe dzbany które nie wiem chyba się boją, że im nogi do d--y wejdą
@nocne_zwidy: Nie zgodzę się. Nawet jeśli płacić nie trzeba i jest miejsce wolne 4-5 miejsc dalej dosłownie to banda idiotów i tak będzie parkowała w różnych dziwnych miejscach. Niektórzy chyba myślą, że na przykład pasy na przyjściu są po to żeby równo wjechać na chodnik xD
@nocne_zwidy: W centrum powiatowych tak jest jak napisałem przynajmniej. Chociaż hitem było to, że na przykład za skarbowym w Lublinie masz parking duży piętrowy a i tak potrafią parkować na zakręcie xD
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@nocne_zwidy: zdjęcie niepowiązane