Kamerka na rower dopiero co kupiona i pierwszy raz zamontowana i od razu nagrany psiarz ze swoim malym obsrancem robiacy zamach na moje zdrowie lub zycie.
@Casuel: pies ma w naturze, że reaguje na poruszające się rzeczy, ich właściciele, w tym kraju, musza zrozumieć, że dreptanie wzdłuż ścieżki rowerowej z pieskiem wymaga od nich szczególnej uwagi a nie wyjebongo i długa smyczka, nie odwracaj kota ogonem, psiegrywie.
@gutowszczyzna: w zeszłym roku latał tu filmik jak koleś też sobie jechał normalną prędkością tak jak Ty i wyskoczył mu pies podobnie jak tu i nie wyhamował (jeszcze z----ł psiarza, że nie pilnuje kundla i miał racje). Inny wyprowadzał pieska na drodze technicznej koło autostrady - puszczał go środkiem samopas i ktoś w końcu psiejechał samochodem po piesku ( ͡°͜ʖ͡° )つ──☆
@gutowszczyzna: ewidentna wina rowerzysty. Nie powinien poruszać sie ścieżką rowerową. Gdyby zachował szczególną ostrożność nie wsiadłby na rower wiedząc ze obok ścieżki moze spacerować ktoś z psem
@gutowszczyzna: Jako stary zaprawiony pedalarz widzę, że jesteś nowy w branży. Pojeździsz więcej, to video będzie się kończyło sowitą wiązanką k---w xd A jak staniesz się już takim turbo zjebem jak ja, to w takich miejscach będziesz jeździł robiąc hałas. Ja sobie zamontowałem dzwonek, ale można wgrać losowe dźwięki. Więc jak tylko widzę psa na smyczy, to zapuszczam wcześniej "czego stoisz na torach" xd
To jest sciezka nad jeziorem, nie tor wyscigowy.
@arsamakov: ales mi pocisnal, ja j---e aaaaaaa
W tym kraju sa zasady, do ktorych musisz sie dostosowac.
Komentarz usunięty przez autora
@Casuel: to jest scieza rowerowa. O jakim dostosowaniu sie i do jakich zasad ty p--------z?