Wpis z mikrobloga

Kamerka na rower dopiero co kupiona i pierwszy raz zamontowana i od razu nagrany psiarz ze swoim malym obsrancem robiacy zamach na moje zdrowie lub zycie.

gutowszczyzna - Kamerka na rower dopiero co kupiona i pierwszy raz zamontowana i od r...
  • 52
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 474
@Casuel: pies ma w naturze, że reaguje na poruszające się rzeczy, ich właściciele, w tym kraju, musza zrozumieć, że dreptanie wzdłuż ścieżki rowerowej z pieskiem wymaga od nich szczególnej uwagi a nie wyjebongo i długa smyczka, nie odwracaj kota ogonem, psiegrywie.
  • Odpowiedz
@T1001: Jak wspomnialem- to nie jest tor wyscigowy. To mogl byc pies, dziecko, starszy czlowiek lub nastolatek zapatrzony w telefon.

W tym kraju sa zasady, do ktorych musisz sie dostosowac.
  • Odpowiedz
@gutowszczyzna: w zeszłym roku latał tu filmik jak koleś też sobie jechał normalną prędkością tak jak Ty i wyskoczył mu pies podobnie jak tu i nie wyhamował (jeszcze z----ł psiarza, że nie pilnuje kundla i miał racje). Inny wyprowadzał pieska na drodze technicznej koło autostrady - puszczał go środkiem samopas i ktoś w końcu psiejechał samochodem po piesku ( ͡° ͜ʖ ͡° )
  • Odpowiedz
@gutowszczyzna: ewidentna wina rowerzysty. Nie powinien poruszać sie ścieżką rowerową. Gdyby zachował szczególną ostrożność nie wsiadłby na rower wiedząc ze obok ścieżki moze spacerować ktoś z psem
  • Odpowiedz
Jak wspomnialem- to nie jest tor wyscigowy. To mogl byc pies, dziecko, starszy czlowiek lub nastolatek zapatrzony w telefon.

W tym kraju sa zasady, do ktorych musisz sie dostosowac

@Casuel: to jest scieza rowerowa. O jakim dostosowaniu sie i do jakich zasad ty p--------z?
  • Odpowiedz
@gutowszczyzna: Jako stary zaprawiony pedalarz widzę, że jesteś nowy w branży. Pojeździsz więcej, to video będzie się kończyło sowitą wiązanką k---w xd A jak staniesz się już takim turbo zjebem jak ja, to w takich miejscach będziesz jeździł robiąc hałas. Ja sobie zamontowałem dzwonek, ale można wgrać losowe dźwięki. Więc jak tylko widzę psa na smyczy, to zapuszczam wcześniej "czego stoisz na torach" xd
  • Odpowiedz