Wpis z mikrobloga

#danielmagical

Przykro mi to stwierdzic, ale jako koneser patologii, ktory od lat sledzi tag, uwazam ze doczekaliśmy sie właśnie smierci naturalnej tagu ( ͡° ʖ̯ ͡°) Chciałbym podziękować za wspolne chwile, ktore bede wspominał bardzo bardzo długo i nie żałuję zadnej minuty spędzonych z wami, koneserami a szczegolnie mirasami/mirabelkami starszymi stazem. Szkoda, ze bardzo duża grupa miraskow I mirabelek juz nawet tego nie przeczyta, bo juz dawno nie odwiedza tagu, ta stara elita, ktorej juz nie ma, bardzo mi jej brakuje i to juz nie jest to samo co było kiedyś. Oczywiscie nie odchodzę na zawsze, bo znajdzie się mała chwila, aby tu wejsc i zerknąć lecz juz nie ma z nami tych ludzi, tej atmosfery, tej magii, tego czegoś.

Uwazam, ze wszystko co dobre kiedys musi sie skończyć, ale nigdy tego juz nie zapomnimy I przeciez nie chcemy zapomniec, a wspominać. #patostreamy
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mimik739: tag by dalej żył gdyby nie te wysrywy o raszei, które były spamowane w każdym wpisie. Gdyby nie to, to dalej by to był ogólny tag gdzie by krążyły info z każdego uniwersum i by był aktywny. Po prostu część ludzi olała tag by sìe nie użerać z uposami z raszei ¯\(ツ)/¯.
  • Odpowiedz
Mam w dupie wszystkich patusów. Interesuje mnie tylko spektakularny i nieodwołalny krach tucznika. Tylko po tu zaglądam. Tu jeszcze są jakieś niusy o grubasie i jego chochołowskim słupie.
  • Odpowiedz
@dawidczeta: Co ty p--------z? Nikt nie miał problemu z tym, że ktoś wrzucił coś z innego uniwersum niż raszei. Ludzi wkurzały sam tucznik i w sumie nie ma się co dziwić. Trzeba być niezłym zjebem aby jarać się kontentem dla matek 800+.
  • Odpowiedz
@nocne_zwidy: to mało przeglądałeś tag, bo jak ktoś pisał o innym uniwersum niż raszei to od razu atakowali te wpisy fanatycy. Pozatym widać, że ty nawet tutaj nie przesiadujesz tylko raz na ruski rok wbijesz... Nawet nie masz pojęcia jaką funkcje ten tag obejmował przed wysypem raszejskich fanatyków.
  • Odpowiedz
@Dziennik_Raszejski: ta tylko, że oni mają już mocne odklejenie. Tutaj chodzi o sam fakt, że nikt do nich się nie pruł jak spamowali wpisy o raszei, ale gdy ktoś wrzucał coś o magicalu lub innym uniwersum to od razu było oburzenie, bo to tag raszei i walili na potęge memy z raszei. Ogarnij się czasem koleś... a pozatym i tak jest tag rozwalony. Jak uziemią mariusza, a co jest prawdopodobne
  • Odpowiedz