Aktywne Wpisy

ziomgaltestowy +115
Zatrudnili u mnie zoomera i to ile on p----------a kasy to głowa mała. Jego zycie idealnie opisuje konsumpcjonizm 21 wieku i "problemy" z jakimi młodzi się obecnie mierzą.
Koles codziennie zaczyna dzień od energetyka z żabki. Zamiast zrobić swoje jedzenie to kupuje jakies wykwintne gotowce albo zamawia z restauracji do biura XD Po południu wlatuje 2 energetyk albo jakies picie też z żabki, gdzie ceny są w skrócie mówiąc p------e. No i w
Koles codziennie zaczyna dzień od energetyka z żabki. Zamiast zrobić swoje jedzenie to kupuje jakies wykwintne gotowce albo zamawia z restauracji do biura XD Po południu wlatuje 2 energetyk albo jakies picie też z żabki, gdzie ceny są w skrócie mówiąc p------e. No i w

witam12 +101
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Przykro mi to stwierdzic, ale jako koneser patologii, ktory od lat sledzi tag, uwazam ze doczekaliśmy sie właśnie smierci naturalnej tagu ( ͡° ʖ̯ ͡°) Chciałbym podziękować za wspolne chwile, ktore bede wspominał bardzo bardzo długo i nie żałuję zadnej minuty spędzonych z wami, koneserami a szczegolnie mirasami/mirabelkami starszymi stazem. Szkoda, ze bardzo duża grupa miraskow I mirabelek juz nawet tego nie przeczyta, bo juz dawno nie odwiedza tagu, ta stara elita, ktorej juz nie ma, bardzo mi jej brakuje i to juz nie jest to samo co było kiedyś. Oczywiscie nie odchodzę na zawsze, bo znajdzie się mała chwila, aby tu wejsc i zerknąć lecz juz nie ma z nami tych ludzi, tej atmosfery, tej magii, tego czegoś.
Uwazam, ze wszystko co dobre kiedys musi sie skończyć, ale nigdy tego juz nie zapomnimy I przeciez nie chcemy zapomniec, a wspominać. #patostreamy
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora