Wpis z mikrobloga

Eh. I co ja mu mogę powiedzieć. W pierwsze miesiące wojny to pewnie bym mu spokojnie trzy auta kupił i kilku chłopaków wyposażył. Dzisiaj to już i z napiwków nie kupię i ja oszczędności też już nie mam. A wojna trwa trwa i trwa..
Jakby ktoś nie wiedział to mój kuzyn już na froncie nie służy. Przeszedł do logistyki kompanii w skutek odniesionych ran i stażu.

"
Cześć bracie, piszę do ciebie w takiej sprawie: jeśli może zebrałeś jakieś środki na tłumiki, przelej je proszę, bo chłopaki prowadzą działania i bardzo ich potrzebują. Wybacz proszę, że ciągle zawracam ci głowę. Ania przelała pieniądze na naprawę aut – trzy zostały już zrobione, mam nadzieję, że trochę pojeżdżą. Chłopaki mówią, że dróg nie ma tam w ogóle.
"

Dziękuję za dotychczasowe przelewy.

https://suppi.pl/aryo
https://patronite.pl/aryo
https://buymeacoffee.com/aryo

#aryoconcent #ukraina
Aryo - Eh. I co ja mu mogę powiedzieć. W pierwsze miesiące wojny to pewnie bym mu spo...

źródło: image

Pobierz
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop
  • 147
Ps.Chociaż i tak chyba nie jest źle 10 tys wysłałem w lutym 5 tys w marcu. Czyli do kupienia wszystkich tłumików nie wiele mi zabrakło, chociaż przez ten czas i kilka aut się spaliło i kilku chłopaków zginęło, a jeszcze inni w szpitalach. No wojna..
Aryo - Ps.Chociaż i tak chyba nie jest źle 10 tys wysłałem w lutym 5 tys w marcu. Czy...

Pobierz
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 19
Wczorajszej nocy przyszło w sumie 9 tys. zł. Jeszcze 100$ na buymeacoffe + to co wcześniej deklarowałem. Wyślę 10 tys. Tłumików kilka kupiliśmy. Reszta pójdzie na remonty aut czy dokup doposażenia typu plecaki, śpiwory itp
Aryo - Wczorajszej nocy przyszło w sumie 9 tys. zł. Jeszcze 100$ na buymeacoffe + to ...

Pobierz
  • Odpowiedz
@Aryo: k---a, po ludzku nie rozumiem - na ig Ukrainki bawią się w najlepsze, drogie auta, restauracje droższe niż w Warszawie, kwiaty o wartości polskiej minimalnej, każda ma na medycynę estetyczną, a brakuje im na tak podstawowy sprzęt? Czy na prawdę ich władze nie mogą trochę bardziej obciążać najbogatszej warstwy społeczeństwa kai taki tej wojny? Biedne chłopaki zaciągnięte siłą do wojska, które nie znają dnia ani godziny nie mają na
  • Odpowiedz
@Aryo: Pamiętam jak też w 2022 r. kilka razy dołożyłem cegiełkę do niszczenia ruskich to w pewnym momencie na FB zaczął do mnie pisać jakiś przebieraniec z USA James coś tam coś tam co niby był Marines i akurat w tamtym momencie był w Warszawie w hotelu i wypisywał do mnei chyba z 2 tygodnie z pytaniami kiedy wyślę pieniądze( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡°
  • Odpowiedz
@SbigniewZtonoga: ale tak nie wolno pisać incelu reeee kwiiii kwiii xD ja tylko czekam aż ten cyrk się skończy i otworzą granice dla mężczyzn. Nagle tysiące artiomów z ptsd przyjedzie do swoich tetianek i odkryje że ich tetianki...
... no że ich tetianki nie są już ichnie xD dołożyć do tego przemyt broni i takie jaja jak z konfiarzem z Poznania będą średnio kilka razy w miesiącu. Pół wykopu będzie
  • Odpowiedz
@Aryo: kiedyś zadałem Ci na Twitterze pytanie, bez ataków, bez chamstwa, bez nawet grama wulgaryzmów. Strzeliłeś mi bloka. I w sumie tym samym mi odpowiedziałeś, że nie warto brać udziału w jakichkolwiek twoich akcjach.
  • Odpowiedz
@Esior: dlatego ta granica musi zostać zamknięta. To wręcz w naszym interesie narodowym. Jakkolwiek to nie zabrzmi - każdy jeden artiom na Ukrainie to potencjalnie o jednego Łukasza czy Zbyszka mniej w ewentualnej wojnie z Rosją ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz