Aktywne Wpisy

PierdekAlonso +164
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

mirko_anonim +2
✨️ Jak poradzić sobie z kryzysem w związku? Ⓘ
Panowie,
Prośba o pomoc, bo jestem rozwalony totalnie psychicznie i nie wiem co zrobić.
Ja 33 lata, różowy pasek 31. 4 lata po ślubie. Raz jest lepiej, raz gorzej.
O mnie - mam firmę, zarobki grubo powyżej średniej. Po ślubie spłaciłem kredyt na jej mieszkanie (400k).
Ogólnie dużo wyjazdów, Tajlandia, Dubaj, Malediwy, USA. 5-6 razy w roku urlop. Co roku nowy iPhone w prezencie. W domu dość wysoki
Panowie,
Prośba o pomoc, bo jestem rozwalony totalnie psychicznie i nie wiem co zrobić.
Ja 33 lata, różowy pasek 31. 4 lata po ślubie. Raz jest lepiej, raz gorzej.
O mnie - mam firmę, zarobki grubo powyżej średniej. Po ślubie spłaciłem kredyt na jej mieszkanie (400k).
Ogólnie dużo wyjazdów, Tajlandia, Dubaj, Malediwy, USA. 5-6 razy w roku urlop. Co roku nowy iPhone w prezencie. W domu dość wysoki

Z badań Media Control przeprowadzonych w Niemczech wynika, że TikTok (#booktok) staje się coraz istotniejszym źródłem inspiracji dla młodych czytelników – ponad jedna trzecia osób w wieku 16-39 lat odkrywa tam nowe książki.
W czasie, gdy część globalnego rynku wydawniczego mierzy się z wyzwaniami, dane wskazują, że to właśnie młodsze pokolenia napędzają jego ponowny wzrost, a platformy cyfrowe odgrywają w tym procesie coraz większą rolę.
W księgarniach książki z listy #booktok Bestsellers są oznaczane oficjalnymi naklejkami #booktok, co ułatwia czytelnikom odnalezienie najpopularniejszych tytułów zarówno w sklepach stacjonarnych, jak i online.
Społeczność #booktok dynamicznie się rozwija. Na całym świecie powstało już ponad 75 milionów materiałów oznaczonych tym hashtagiem, co czyni ją jedną z najbardziej aktywnych społeczności czytelniczych w internecie.
https://rynek-ksiazki.pl/aktualnosci/tiktok-wplywa-na-sprzedaz-milionow-ksiazek-w-europie-i-tworzy-listy-bestsellerow/
#ksiazki #tiktok
źródło: 1000081178
PobierzTo raczej przesadzony wniosek, myślę że wcale tu nie chodzi o jakieś nadrabianie braków w życiu osobistym, tylko po prostu o rozrywkę
Sam przez to sięgnąłem po ksiazke
źródło: 1000003959
Pobierz