Wpis z mikrobloga

Czy ja zablokowałem sobie w modzie Odyseja cały wątek vengardu?
Mam zadanie biżuteria królowej który zaprowadził mnie do zadania spiskowcy. Mam się przebrać w strój asasyna i pójść do przywódcy orków.
Ale to zadanie wziąłem dopiero na końcu i wcześniej dostałem zadanie odszukanie ocalałych, magów oraz zabicie zwiadowców orków więc poszedłem na wycieczkę do miasteczka pod zamkiem i się trochę rozpędziłem i do rynku zabiłem wszystkich orków. Potem napis mnie cofnął że nie powinienem wybijać całego miasteczka. Po tym własnie wróciłem do zamku szukając jakiegoś zadania, którego jeszcze mogłem nie wziąć. Po otrzymaniu zadania spiskowcy i przejściu się do miasteczka jeszcze raz orkowie mnie atakują nie ważne jaki pancerz założę.
To sprawia że mogę jedynie resztę orków wybić, zauważyłem że po zabiciu przywódców orków nie dostaję żadnej notki ani nic więc pewnie nie będę mógł spiskowców wykryć.

Nie mam save sprzed tego, tzn mam ale nie mam przed miasteczkiem. Mam zapis jeszcze z varantu, ale jeśli miałbym to nadrabiać a potem iść po boski artefakt i męczyć się z tym wszystkim jeszcze raz co ładnie cofnęłoby mnie gdzies o 10 albo i 20 godzin to chyba rzucę tego moda w kąt na pół roku aż mi się będzie znowu chciało.
Chyba że zadanie spiskowcy nie jest obowiązkowe i mogę machnąć na nie ręką?
#gothic
  • 1
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Uuroboros: "With this character's death, the thread of prophecy is severed. Restore a saved game to restore the weave of fate, or persist in the doomed world you have created." Ostrzeżenie pochodzi z troche innego świata, ale idealnie pasuje do twojej sytuacji. Awhoj marynarzu! Do zobaczenia za pół roku :)))
  • Odpowiedz