Wpis z mikrobloga

✨️ Czy można być chadem w ciele przegrywa?
Czy można być chadem w ciele przegrywa? Bo wydaje mi się że wiele osób byłoby dynamicznych ale przez wygląd to zostaje stłamszone. Ja gdyby nie wygląd to pewnie byłbym normikiem ale w pewnym momencie otoczenie zaczęło sprowadzać mnie do pionu i pokazywać gdzie moje miejsce lub inaczej mówiąc dawało do zrozumienia że mój wygląd nie pozwala mi na moje zachowanie. Stąd często jestem sftrustrowane bo w głowie chciałbym wiele, mam ochotę na różne rzeczy, akcje ale tego nie robię bo albo będzie negatywna reakcja albo po prostu nikt mnie nie weźmie jak zwykle na poważnie. Nieraz się zapominałem i potrafiłem nawet sam iść na jakieś festiwale muzyczne i mimo że na początku niby próbowałem się dobrze bawić to ludzie nie chcieli się ze mną integrować i czułem że faktycznie tam nie pasuje. Ot, przyszedł brzydki manlet do środowiska imprezowego pełnego ekip chadów i topowych julek.

#psychologia #blackpill #przegryw

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Czy można być chadem w ciele przegrywa?

@mirko_anonim: no nie można, bo chad to zespół cech, wśród których jest też wygląd
zresztą i z "ciałem przegrywa" to nie jest chyba takie proste - przegryw to mental a nie przeznaczenie wynikające z kształtu ciała

weźmy Putina - niski, słabe włosy, kartoflana twarz - można powiedzieć
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Chłop uważa, że bywa raczej odwrotnie. Chłop pracuje w pracy przy komputerze, więc chłop ta piwniczno informatyczną metaforę. Jeśli osobowość to system a ciało to PC to osobowość, by się rozwijać potrzebuje dobry PC. Na dobrym PC uruchomisz słabszy system, ale nie uruchomisz wymagającego systemu na starym PC. Więc przegryw z dynamą Chada to rzadkość
Dlatego chłop jak już to widział tendencje odwrotne. Zazwyczaj widział ludzi będących z wyglądy
  • Odpowiedz