No i co kolejny piątek siedzicie przed komputerem, walenie konia i spanko. Ja Oskar zwykły normik 3/10 syn prezesa firmy deweloperskiej i skromnej kardiochirurg, zagrałem tymi kartami, które miałem i właśnie siedzę na kolacji w pięciogwiazdkowej restauracji Michelin ze skromna szarą myszką miss world Julka. Mogłeś grac kartami jakie masz i być na moim miejscu, ale jak zwykle ci się nie chciało.
@_Alessandro_: Julka raz jest a raz jej nie ma. Jak ostatnio zagrałem swoimi kartami to r--------m byłą w sądzie na sprawie rozwodowej - żadnych alimentów, żadnego weekendowego widzenia się z dziećmi, bo jedna młoda na stałe mieszka u mnie. Tak że ten... Szanuj swoje karty i nie wykładaj ich na byle dupę.
Ja tylko na chwile wbiłem bo chciałem na szybko mirko przejrzeć i jakieś guwno zarzutki zapostować, dzisiaj na wieczór ustawiłem się z modelkami i właśnie bolciarz po mnie jedzie, udanego weekendu wszystkim życzę.
@SmutnyZabownik: Wreszcie jakiś chad na tagu. Mam nadzieję, że ten bolcik na koszt tych modelek, a potem jeszcze w ramach rekompensaty, ze musiałes jechać boltem zamiast limuzynką to będzie głebokie gardło od każdej. Nie zaruchaj się tylko tam na śmierć.
@_Alessandro_: a do mnie się odezwała koleżanka ze studiów (5 lat po studiach jesteśmy) na wieczorek poznawczo-ruchawczy - płaci za paliwo, kupuje bilety do kina, a później zamówi jakieś żarcie
@_Alessandro_: Przecież w takich parach to zawsze się sypie po krótkim czasie i zostają batalie sądowe, alimenty, zdrady, rozwody. Tacy ludzie nie są zdolni do miłości.
@FrozenShade: mega dziwne, żona pewnie jakaś ostro zaburzona albo zwyzywała sędzinę, no wierzyć się nie chce. a ile dzieci z nią zostało, skoro jedna córka mieszka z tobą na stałe?
@_Alessandro_: to zdjęcie czy tam fejk zawsze mi daje do myślenia, że ludzie z niebieskimi i zielonymi oczami kiedyś znikną z powierzchni ziemi. ot taka ciekawostka.
Wykop tak linczuje "prezes" fundacji za to że się "zrobiła" a widać że babka serio się angażuje w pomoc tym dzieciakom. Nawet jeżeli zarabia 15k na tym to kto byłby w stanie psychicznie pracować w takim miejscu? #latwogang
Pracownicy Tymbarka z------------y na produkcji za minimalną, bo ostatnio sprzedaż spadła i nie było na podwyżki i premie świąteczne gdy widzą, że ich pracodawca rzuca milionami na zbiórkę #latwogang #antykapitalizm
Natura.
#blackpill #geny #predeterminizmgenetyczny #tinder #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #takaprawda #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow
źródło: Natura
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@_Alessandro_: ha! Blakpyl obalony, a tyle było gadania
@_Alessandro_: to zdjęcie czy tam fejk zawsze mi daje do myślenia, że ludzie z niebieskimi i zielonymi oczami kiedyś znikną z powierzchni ziemi. ot taka ciekawostka.