Wpis z mikrobloga

No i co kolejny piątek siedzicie przed komputerem, walenie konia i spanko. Ja Oskar zwykły normik 3/10 syn prezesa firmy deweloperskiej i skromnej kardiochirurg, zagrałem tymi kartami, które miałem i właśnie siedzę na kolacji w pięciogwiazdkowej restauracji Michelin ze skromna szarą myszką miss world Julka. Mogłeś grac kartami jakie masz i być na moim miejscu, ale jak zwykle ci się nie chciało.

Natura.

#blackpill #geny #predeterminizmgenetyczny #tinder #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #takaprawda #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow
Alessandro - No i co kolejny piątek siedzicie przed komputerem, walenie konia i spank...

źródło: Natura

Pobierz
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@_Alessandro_: Julka raz jest a raz jej nie ma. Jak ostatnio zagrałem swoimi kartami to r--------m byłą w sądzie na sprawie rozwodowej - żadnych alimentów, żadnego weekendowego widzenia się z dziećmi, bo jedna młoda na stałe mieszka u mnie. Tak że ten... Szanuj swoje karty i nie wykładaj ich na byle dupę.
  • Odpowiedz
Ja tylko na chwile wbiłem bo chciałem na szybko mirko przejrzeć i jakieś guwno zarzutki zapostować, dzisiaj na wieczór ustawiłem się z modelkami i właśnie bolciarz po mnie jedzie, udanego weekendu wszystkim życzę.
  • Odpowiedz
  • 4
@SmutnyZabownik: Wreszcie jakiś chad na tagu. Mam nadzieję, że ten bolcik na koszt tych modelek, a potem jeszcze w ramach rekompensaty, ze musiałes jechać boltem zamiast limuzynką to będzie głebokie gardło od każdej. Nie zaruchaj się tylko tam na śmierć.
  • Odpowiedz
@FrozenShade: mega dziwne, żona pewnie jakaś ostro zaburzona albo zwyzywała sędzinę, no wierzyć się nie chce. a ile dzieci z nią zostało, skoro jedna córka mieszka z tobą na stałe?

@_Alessandro_: to zdjęcie czy tam fejk zawsze mi daje do myślenia, że ludzie z niebieskimi i zielonymi oczami kiedyś znikną z powierzchni ziemi. ot taka ciekawostka.
  • Odpowiedz