Wpis z mikrobloga

✨️ Zazdrość do Mariuszków: Refleksje o życiu i emocjach
Głupio się przyznać ale ja stary #przegrywpo30tce zazdroszczę życia takim powiatowym Mariuszkom co gazują swoje BMW o 2 w nocy na wsi, mimo że kiedyś nimi gardziłem. Jako młody nimi gardziłem chyba dlatego że nie pasowałem tam i żeby czuć się lepszy to miałem się za intelektualistę a tam gdzieś jakieś prymitywy. Wiecie oni jakieś prymitywne hobby - jeżdżenie z laskami po wsi, melanże z kumplami, chlanie. Co za ironia że teraz to ja chleje do monitora bo #depresja. Jakby nie patrzeć to oni na prawdę żyją, ja wegetuje. Zawsze mieli fajne laski, zawsze kumpli wokół, przyjaźnie, melanże, pomimo że nie byli zbyt urodziwi ani wykształceni. Każdy fach w ręku bo co drugi mechanik albo inny spec a jeszcze na stare lata się pobudowali bez problemu w okolicy. Gdyby nie to że jestem starym łysiejącym zgorzkniałym pracownikiem tfu korporacji to chętnie bym się cofnął w czasie, kupił jakiegoś grata i chociaż na chwilę przeżyć to co oni.

#samotnosc #nostalgia #przegryw #blackpill #niebieskiepaski #rozowepaski #suicidefuel #doomer

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt

mirko_anonim - ✨️ Zazdrość do Mariuszków: Refleksje o życiu i emocjach Ⓘ
Głupio się p...

źródło: 58b56114a8966_o_xlarge

Pobierz
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Chłop by polemizował, bo chłop ma dobrą pamięć. Mariuszkowe przyjaźnie zawsze były ryzykowne. Spodobała się ta sama dziewczyna tym samym mariuszkom, zaczynali o siebie się bić używając często noża czy kastetu. Albo jeden mariuszek szykował grupową ustawkę temu mariuszkowi, którzy jeszcze mogli razem tydzień wcześniej pić p--o w BMW. 15/20 lat później ci mariuszkowie to prawie janusze. Zaciążyli swoje karynki w latach życia 18-20, potem budowa, chlanie, zrobiły z
  • Odpowiedz
@BlackpillNaCalego: u moich rodziców na wsi pełno takich, mi to nawet czasami ciezko zrozumiec co oni mowia bo tylko bełkoczą cos bez ładu i składu jak jakies ludy pierwotne. Fakt faktem, ze jak we wpisie OPa kazdy znalazl Karynke w mlodym wieku i sie rozmnożył
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: stąd teraz taka nagonka na motoryzacje, samochody a jak jeszcze coś umiesz przy nich zrobić to już w ogóle, po prostu przegrywy i wszelkiej maści nie porady życiowe się zesrały na rzadko pod siebie

nie da się gadać z takimi prymitywami to są po prostu tortury dla mózgu xd

@BlackpillNaCalego: no to bardzo ciekawe bo po wejściu w twój profil jest dokładnie takie samo wrażenie, sprawiasz wrażenie
  • Odpowiedz
@DrPrzegrozofiusz: każdy p------i o prawilności i zasadach, a jak przychodzi co do czego to pierwsi je łamią xd jedyne czego można im zazdrościć to dynaminy która pośrednio wynika z pustki między uszami. im mniej myślisz tym więcej działasz wg instynktów, co ma swoje plusy i minusy.
  • Odpowiedz
@Kroledyp: takie ogarnięte były te sebixy, że ledwo dukały po angielsku i wszystko musiałem za nich załatwiać bo ułomki nie potrafiły założyć konta w banku xD nic dziwnego, że bronisz takich mariuszków pewnie sam jeździsz r------------m bmw i słuchasz disco polo umpa umpa umpa umpa xd
  • Odpowiedz
@czescmampytanie: rozumiem, że jesteś sfrustrowany ale to pretensje miej nie do świata a do starego, że taki przegrany odpad spłodził, my tutaj nie jesteśmy niczemu winni

jeśli chodzi o kolbe to zapytaj się mamy co dziś robiła
  • Odpowiedz
Gdyby nie to że jestem starym łysiejącym zgorzkniałym pracownikiem tfu korporacji to chętnie bym się cofnął w czasie, kupił jakiegoś grata i chociaż na chwilę przeżyć to co oni.

@mirko_anonim: Dobra, ale większość z nich wtedy była i dalej jest pośmiewiskiem xD Co tu dużo gadać.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
kreatywny-analityk-7: @DrPrzegrozofiusz to może jakieś sebki? Ja pamiętam że takie powiatowe damiany czy inne piotrki to byli bardziej ogarnięci niż typowi miastowi, bardziej życiowi może przez to że szybko wchodzili w dorosłość, praca na etat, itp. No i fakt że nie każdy rodzi się typowym oskarkiem to oni jednak mieli takie życie w wersji light

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
  • Odpowiedz