Aktywne Wpisy

lubie-sernik +13
Dobra powiedzcie mi szczerze dlaczego nie śpicie w środku tygodnia o 2:30?
Kazdy kto widzi ten wpis musi odpisać. Trudno.
Ja nie śpię bo stres mocno i nie mogę spać.
Kazdy kto widzi ten wpis musi odpisać. Trudno.
Ja nie śpię bo stres mocno i nie mogę spać.

serio_serio +5
ciekawe czy jak na wykop napisze się, że ksu i farben lehre to 2 najgorsze zespoły "punkowe", ktoś się oburzy o godzinie nocnej 00:43

Głupio się przyznać ale ja stary #przegrywpo30tce zazdroszczę życia takim powiatowym Mariuszkom co gazują swoje BMW o 2 w nocy na wsi, mimo że kiedyś nimi gardziłem. Jako młody nimi gardziłem chyba dlatego że nie pasowałem tam i żeby czuć się lepszy to miałem się za intelektualistę a tam gdzieś jakieś prymitywy. Wiecie oni jakieś prymitywne hobby - jeżdżenie z laskami po wsi, melanże z kumplami, chlanie. Co za ironia że teraz to ja chleje do monitora bo #depresja. Jakby nie patrzeć to oni na prawdę żyją, ja wegetuje. Zawsze mieli fajne laski, zawsze kumpli wokół, przyjaźnie, melanże, pomimo że nie byli zbyt urodziwi ani wykształceni. Każdy fach w ręku bo co drugi mechanik albo inny spec a jeszcze na stare lata się pobudowali bez problemu w okolicy. Gdyby nie to że jestem starym łysiejącym zgorzkniałym pracownikiem tfu korporacji to chętnie bym się cofnął w czasie, kupił jakiegoś grata i chociaż na chwilę przeżyć to co oni.
#samotnosc #nostalgia #przegryw #blackpill #niebieskiepaski #rozowepaski #suicidefuel #doomer
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
źródło: 58b56114a8966_o_xlarge
Pobierz@BlackpillNaCalego: no to bardzo ciekawe bo po wejściu w twój profil jest dokładnie takie samo wrażenie, sprawiasz wrażenie
jeśli chodzi o kolbe to zapytaj się mamy co dziś robiła
@BlackpillNaCalego: leków kolego zapomniałeś zażyć
@mirko_anonim: Dobra, ale większość z nich wtedy była i dalej jest pośmiewiskiem xD Co tu dużo gadać.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny