Wpis z mikrobloga

@Lardor: a winni są wszyscy, tylko nie nieodpowiedzialny synek i matka, która dowodzi po raz kolejny że nie ma za grosz godności. Szkoda tylko tych ludzi, którzy siedzieli z nim w aucie i ich rodziców.
  • Odpowiedz
via Android
  • 14
@rabbit_bird: oglądałem jej jedna rolkę w której mówiła iż nie podoba się jej, że Bóg wybrał jej taki los i, że Patryk musiał zginąć. Tak Bóg powiedział Patrykowi „Nawal się w 3 d--y i wsiadaj do samochodu" Jej synek wsiadł po pijaku zabił 3 innych i tlyko on jest temu winny.
  • Odpowiedz
jakim k---a pustym, prostym i żałosnym lemingiem trzeba być, żeby coś takiego kupić. No nie mogę kulturalniej.

@Cerber108: Wątpię, że ktoś to kupi świadomie. Ten top w Empiku to jest marketing - wydawnictwa płacą, żeby książka była wyeksponowana a ludzie myślą, że to jest jakiś top najchętniej kupowanych i sięgają po te książki jak nie mają pomysłu co kupić.
  • Odpowiedz
@Lardor: nawet mam scenariusz: synalek wstaje z grobu jako zombi, potem rucha byłą matkę, zjada jej mózg i ginie przejechany przez sebixa w bmw... ostatni kadr to wolno wirująca urwana głowa tryskająca posoką...

• Odpowiedz