Wpis z mikrobloga

@Gilgamesz69: Ona przez swój charakter, sukces i wymagania jest skazana na samotność. To znaczy będzie miała partnerów, ale nigdy nikomu w pełni nie zaufa przez co prędzej, czy później każda relacja się rozpadnie. Coś jak taco taco burrito burrito
  • Odpowiedz
Kandydaci którzy dają stabilizację i święty spokój, bez nałogów, oczekują tego samego i nie potrzebna im taka pyskata, agresywna i wulgarna baba. My nie obniżyliśmy standardów. Życzymy powodzenia w poszukiwaniach.
  • Odpowiedz
@razem: typ co myślał że ona na serio randki w programie tv robiła. Ty pewnie wierzysz w te wszystkie historie z ukrytej prawdy czy jak się nazywają te wszystkie seriale na tvn
  • Odpowiedz
@razem: nie wiem, ale to nie ma znaczenia, ludzie lubią dymy, więc wiadomo, że miała wybrzydzać bo co, miała każdego chwalić? To by było nudne, takie są te programy, trudne sprawy, geslerowa itd
  • Odpowiedz
@Fala_Magnezu: No to miałem na myśli pisząc o jej charakterze xD Co do sukcesu chodziło mi o to, że raczej nie za bardzo jest skora na kompromisy, a jeśli chce być z wartościowym gościem to raczej trudno, żeby taki jej we wszystkim przytakiwał.
  • Odpowiedz
@Gilgamesz69: Nie lubię tej baby. Fałszywa, kłamliwa, robiąca wszystko dla swojego interesu. Chociażby jak ostatnia akcja ze zwierzętami. Oczywiście, dobrze że pewne rzeczy wyszły na jaw, ale ona nie zrobiła tego bezinteresownie.
  • Odpowiedz
@Wojt_ASR_: Raczej tylko przez swój charakter. Baba jest modelowym przykładem toksycznego narcyza które swoje dobrą stawia tak wysoko że dosłownie sra na innych w tym na swoich rodziców. Z pół roku temu szambo wybiło jak jej byli i jej przyjaciółki zaczęli opowiadać o jej zdradach, ćpaniu i kłamstwach na potrzeby publiczne.
Najbardziej chyba zapamiętałem jak opłaciła mężowi wycieczkę do USA i gdy ten wyjechał to j----a się z innym typem
  • Odpowiedz
przez swój sukces XDD wcale nie przez to że jest agresywną, narcystyczną toksyczną wariatką, drugiej takiej zawistnej, zakłamanej patusiary to nie ma wśród polskich celebrytek

@Fala_Magnezu: Ament
  • Odpowiedz
@Gilgamesz69: xD Top kek pdk
Przecież ona jest wyrachowana xD
Kilka lat temu hajtnęła się z bogatym właścicielem firmy z którym nie mieszkała nawet i nie sypiała. W tym czasie sypiała z chadami. Po 2 latach się rozwiodła i zgarnęła 50% jego majątku.( ͜͡ʖ ͡€) Później koleś płakał i nagrywał na youtube reportaże na ten temat. xD
Później jakiś tam program, że młodego chada wzięła. Jest
  • Odpowiedz