Aktywne Wpisy

breakdown1 +8
Od jakiegoś czasu coraz częściej myślę, że przydałby mi się coach. Taki dobry coach, który by trochę mną potrząsnął i zmobilizował do wykorzystania swojego potencjału i realizacji jakiś tam swoich marzeń. Korzystał ktoś z was może z takiej usługi?
Myślę o tym, bo choć pod wieloma aspektami działam bardzo dobrze, to trochę życie stanęło w miejscu, a ja przestałem iść w jakimkolwiek kierunku. Mam dobrą pracę, zdalną, w której zarabiam dobre, czy
Myślę o tym, bo choć pod wieloma aspektami działam bardzo dobrze, to trochę życie stanęło w miejscu, a ja przestałem iść w jakimkolwiek kierunku. Mam dobrą pracę, zdalną, w której zarabiam dobre, czy

Jazon +4
#kiszak
Jak się czujecie z tym, że Kiszak zarobił w c--j siana na monetyzacji Gothic Remake, osiągnął peak swojej oglądalności, a na dodatek sprawił, że w cholerę ludzi (w tym wam) pękła d--a? XDDD
Na pewno go bolą te recenzje na steamie o pobiciu menela, płacze pewnie później w nocy i ociera łzy Rumuńskimi Lejami xDDD
Jak się czujecie z tym, że Kiszak zarobił w c--j siana na monetyzacji Gothic Remake, osiągnął peak swojej oglądalności, a na dodatek sprawił, że w cholerę ludzi (w tym wam) pękła d--a? XDDD
Na pewno go bolą te recenzje na steamie o pobiciu menela, płacze pewnie później w nocy i ociera łzy Rumuńskimi Lejami xDDD

#polexit
Wpłacamy do wspólnego budżetu a potem przychodzi ursula która stwierdzi, że rząd jej się nie podoba w Polsce i np zablokune nam to czy owo.
Promocja pedalstwa, LPG, etc. Narzucanie nauczania w szkołach wg unijnych standardów.
Można by tak wymieniać bez końca
Dokładnie tak jak piszesz, giertych, krauze, czarnecki, kulczyk, plichta, dubois. balcerowicz, tusk, bodnar, żurek, to czyste prawactwo. A nie czekaj.
Sprawa polnordu, amber gold, olt express, franki, lot, lotos.
Wszyscy kryci parasolem wsi/bnd.
Serio, że ktoś jest w stanie takie coś wypisywać i nie jest mu wstyd.
Co do blokowani wyplat środków z tego co wiem bylo tak tylko w przypadku kpo, ktorego warunkiem wyplaty bylo przywrocenie praworządności, co bylo skutkiem decyzji pisu.
czego każą nauczać w szkołach?
Nie musisz wymieniać bez końca chciałbym usłyszeć argumenty przeciwko temu co nam oferuje unia czyli otwarte granice, projekty i dotacje, to, że dzięki UE wybudowaliśmy autostrady i drogi ekspresowe,