@Lolenson1888: Ja byłem 10 lat temu. Zgłoszenia były przez Facebooka i właśnie tam też wysłali link o ankiety (do tej pory mam zapisany). @dzieju41 tak, za darmo
Zawsze myślałem że oni te ankiety to na ulicy robią xD
@seniorwykopek: ja byłem przekonany, że te odpowiedzi zmyślone są, bo raz, że nikt tego przecież nie sprawdzi, a dwa, że bywały naprawdę absurdalne. xD
W sumie trochę już żyję na tym świecie i dopiero pierwszy raz mogę powiedzieć, że poznałem kogos, kto faktycznie jest tym mitycznym ankietowanym. ( ͡°͜ʖ͡°)
@Lolenson1888: To te ankiety są na poważnie? To dlaczego od wielu już lat najwyżej punktowane odpowiedzi mają po ok. 30 punktów, gdy czasem powinny być jakieś oczywiste co mają 60-70 lub więcej?
To te ankiety są na poważnie? To dlaczego od wielu już lat najwyżej punktowane odpowiedzi mają po ok. 30 punktów, gdy czasem powinny być jakieś oczywiste co mają 60-70 lub więcej?
To chyba specjalnie zostało jakoś zmniejszone na podstawie proporcji, bo jak kiedyś były najwyżej punktowane odpowiedzi za 50-60 punktów to każda rodzina wygrywała finał xD
Plan na dziś: 1. Odpisać na maila ws. pracy 2. Podbić przegląd w motorku 3. Zrobić na obiad kiełbasy z ziemniokamy 4. Pojeździć se na jeździe testowej kijom k4 bo ładna
Od dzisiaj już tylko inteligentne i wyważone wpisy.
#chwalesie #familiada
źródło: 763040E0-94F2-44C7-A1D0-93B7F0B2CF4F
Pobierz- Skakają
@dzieju41 tak, za darmo
@seniorwykopek: ja byłem przekonany, że te odpowiedzi zmyślone są, bo raz, że nikt tego przecież nie sprawdzi, a dwa, że bywały naprawdę absurdalne. xD
W sumie trochę już żyję na tym świecie i dopiero pierwszy raz mogę powiedzieć, że poznałem kogos, kto faktycznie jest tym mitycznym ankietowanym. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To chyba specjalnie zostało jakoś zmniejszone na podstawie proporcji, bo jak kiedyś były najwyżej punktowane odpowiedzi za 50-60 punktów to każda rodzina wygrywała finał xD