Wpis z mikrobloga

@oldspiceedit: Mówię raz jeszcze, że ja to dla siebie robie i akurat Tibijka 7.6 mi się najbardziej podobała co do grania na OTSach. Sprawdzam gameplay sam w sobie po latach, a nie cały syf z walką o expa, kradzieżą lootbagów, loota, PK, walkami gildii. To też ma swoje zalety ale mi głównie zależy na eksploracji/dungeon crawlingu. W sumie zawsze bardziej gralem w Tibie jak w Diablo niż jak w typowe
  • Odpowiedz
Privy były fajne kiedyś na jakimś privie 250 k level nabiłem i czułem się fajnie a i tak wszędzie gdzie powinien expic z tym lvl padałem bo nie umiałem grać ani nie znałem mechanik
  • Odpowiedz
@jszafran: Od tego trzeba było zacząć ( ͡° ͜ʖ ͡°) Exura dopiero od 2 mlvl

ehh pamietam jako dzieciak udalo mi sie oskryptowac domek, zeby zapisywal rzeczy, piekna sprawa ( ͡° ͜ʖ ͡°) mapeditor i ogien.

@JanPancerzII: Początek mojej przygody z inżynierią oprogramowania. Map editor, OTS, skrypty LUA i pliki
  • Odpowiedz
@AnonimoweLwiatko:
mi sie kiedys udalo stworzyc OTS-a z rekordem 170 graczy (na dedyku itd), bawilem sie w to, ale mnie DoS-owala konkurencja w zwiazku z czym zrezygnowalem z robienia OTS-ów na rzecz palenia konopii indyjskiej, czego bardzo żałuję :D

wspaniałe czasy
  • Odpowiedz
Obraz / druk zamawiałem w firmie colorland. Natomiast sam obraz to pierwszy obraz po wpisaniu w google: "tibia classic loading screen" na reddita ktoś kiedyś wrzucił. Wyskakuje ostrzeżenie że słaba rozdzielczość ale jest OK.
6kuma - Obraz / druk zamawiałem w firmie colorland. Natomiast sam obraz to pierwszy o...

źródło: 1000005615

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 2
@AnonimoweLwiatko: Ehh nostalgłem. Moja przygoda programowania też zaczęła się do Tibii. Stworzyłem dużo ficzerów, nawet mocno scustomizowałem YurOTS. 64bity, baza MySQL, uruchamianie na Linuksie etc. Było, było.
  • Odpowiedz