Aktywne Wpisy

astralkowa +204
Pamiętam jak ostatnio stałam na przejściu na czerwonym i nic nie jechało, więc część ludzi zaczęła przechodzić. Sama się wahałam, ale potem przypomniałam sobie tekst, że "upadek społeczeństwa zaczyna się od upadku jednostki" i grzecznie poczekałam na zielone xD
#heheszki #przemyslenia #truestory
#heheszki #przemyslenia #truestory
Mariuszzuk +83
źródło: 1000015163
Pobierz

![[AKTUALIZACJA] Chat Control politycy znów chcą czytać nasze prywatne wiadomości](https://wykop.pl/cdn/c3397993/fc48c0ce38341877ca018285e053a5f6d5ae28a42b66c8093f27080bd6ac030c,q80.jpg)

źródło: image
PobierzI dlaczego zespołów z tych 29 państw nie ma w Pucharze Biedronki?
Fajnie że sukcesy, ale spójrzmy prawdzie w twarz poziom to tam jest jak na
Zespoły które u siebie corocznie wygrywają mistrza mają większą możliwość do zaryzykowania przy transferach/kontraktach.
Chodzi o ligę jako całokształt i tu mamy miejsce na jakie zasługujemy w tej chwili i tyle. Nie ma co umniejszać.
@NanuszJowak91: na wykopie z co najmniej 20% contentu na tym tagu podczas meczów esy + europucharów jest legitnie wartościowe co jest przeogromną liczbą. Przecież ja tu nie jestem z przyzwyczajenia, lecz dlatego bo to jedynie miejsce w polskim internecie poza Twitterem które ma cokolwiek innego - dużo bardziej sensownego - do zaoferowania. Jakby mirko nie istniało to starczy siedzieć na Twitterze i