Wpis z mikrobloga

#hotelparadise wiem, że jestem w mniejszości na chwilę obecną, ale tęsknię za starym Wykopem!!!!

Szydera z uczestników (wszystkich) była tu mile widziana, tymczasem na tagu przepychanki między Mirkami i Mirabelkami, kto ma słuszność! SMUTNE. Nawet memów już nie ma.
Ten tag się kończy…..oby nie cały Wykop!

Niech mnie ktoś przytuli! (,)
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Rosalinea: lecąc klasykiem " kiedyś to było" albo nowsza wersja " kiedyś ludzie mieli mniej lecz byli bliżej siebie"

Też wczoraj o tym myślałam i doszłam do wniosku, że człowiek może i by chciał pożartować pomemić, ale kurła z pustego to i Salomon nie naleje.
Nie dają nam contentu, pilnują się. Sami tylko siedzą i gdybia jak ich Lektor przedstawi, co o nich mówi.
Jedynie Roksi to diament edycji, który po
  • Odpowiedz
tez przestalam juz zagladac na tag tak aktywnie, jakos kiedys bardziej bawilo, az sie chcialo robic jakies bingo czy cos ()
  • Odpowiedz
@vocazombie: binga brakuje jak nic. Mi się stworzył jeden mem, ale co to jeden w porównaniu do reszty sezonów, gdzie pamięci aż brakowało tyle pomysłów było.
Wracając do binga - to nawet nie wiem czy kratki by się zapełniło, tak się pilnują w tym sezonie.
psingwina - @vocazombie: binga brakuje jak nic. Mi się stworzył jeden mem, ale co to ...

źródło: 1000023279

Pobierz
  • Odpowiedz
@Rosalinea:bo tu trzeba się zgrywać w czasie na wspólne oglądanie a nie jakieś tam ojeeeeeej zapomniałem i nadrabiam a jakie są ksywy i czy są dymy i czy wartoooo??? K---a co to jest przychodzi godzina 20.00 wszyscy grzecznie włączają tv i odpalają tag, cisną szyderę z uczestników, debilnych komentarzy imigrantów z fejsbuka i robią memy ( ͠° °) nie ma płaku płaku!
  • Odpowiedz