Wpis z mikrobloga

Poleci ktoś na co swapować slayer cyclone? Kręcenie się jest fajne, ale bym się pobawił czymś innym
#pathofexile
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@entryproc: grałem w poprzedniej lidze i jakoś mi nie siadło. Bardziej szukam jakiegoś melasa, właśnie pod slayera/duelista, żeby nie lvlować nowej postaci
  • Odpowiedz
@marv0oo: jakieś 800d obecnie po zakupie lepszego Shrine belta, ale w dużo niższym budżetem ten build też mega przyjemnie śmiga. Ruetto ma filmiki o tym buildzie gdzie wyjaśnia wszystko od A do Z i masz poby z progresowania
  • Odpowiedz
@marv0oo: w mniejszym budżecie też śmiga, i bardzo przyjemnie się go ulepsza. Kumpel ma jakieś 120d obecnie (gra tym od league startu, jest to jego 3 liga) i chwali sobie ten build
  • Odpowiedz
  • 0
@toxicASF: btw. jak wy zarabiacie tyle divów? Ja się cieszę jak teraz farmię harvest i z jednego astrala mam 5-10divów, ale 800div na 1 item to dla mnie nadal kosmos
  • Odpowiedz
@marv0oo: nie ni 800d to cały Bolid a nie 1 item.
A co do zarabiania , to kwestia strategii i dobrego farmienia. Robisz setup np scarabow itp na 50map (kub mniej jak kasy nie ma) i latasz 1 po drugiej. Wybiegasz cały set i wtedy dopiero sprzedajesz. Ja np teraz biegałem boss rush z einharem na nightmare mapach, to wychodziło mi jakieś 32-36d/h (na czysto już) a teraz latam juice
  • Odpowiedz