Aktywne Wpisy

czemu wy nie spicie p----y pracy nie macie czy co

annlupin +17
jakie muzyczki na nocnom najlepiej
źródło: annlupin7763451
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: annlupin7763451
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
https://www.facebook.com/share/v/1DxEiNxn7R/
#samochody #afera #polskiedrogi #zlomnik #patologiazmiasta
Pomijam jakieś abstrakcje że auto spada z nieba, bo takie sytuacje tez się zdarzają, ale przejscia dla pieszych, skrzyżowania to jak ktoś jest potrącony to tylko na własne życzenie.
Pamiętaj też, że takim
Przykrą laurka jest społeczeństwo idiotów którego mam serdecznie dość.
może właśnie nie dobrze że najsłabsi nie giną? na prawdę trzeba nie wiem jak nie myśleć aby dać się potrącić przez samochód. nawet dziecko. sam mając 8
@r5678: dawno niczego tak niemądrego i irracjonalnego na tym tagu nie przeczytałem, a przeczytałem wiele bzdur.
Jeśli ukradnie Ci ktoś auto, bo nie zamknąłeś, możesz mieć do siebie żal za nieostrożność, ale nie będziesz dążył do
@CREATE_USER: Nikt nie mówi o tym, ze nie trzeba uważać i można włazić w ciemno, ale gadanie, że nikt normalny nie wejdzie pod auto, to praktycznie mówienie, że wypadki na świecie dosłownie nie istnieją i jak ktoś jest potrącony, to dosłownie na własne życzenie. To jest totalna odklejka.
Ja na przykład
@Wredna_pomarancza: no i obarczam, jak najbardziej. najgłupsza sytuacja przejazdy kolejowe. szkoda im 3 sekundy życia aby się nie upewnić czy pociąg nie jedzie.
Przykład z samochodem taki średni bo kradzież to coś zaplanowanego. Nikt przypadkiem nie budzi się za kierownicą skradzionego samochodu, tylko kradzież to świadoma decyzja, a wypadków nikt nie chce.
@pasta_alla_carbonara: weź idź się schowaj, brak jakichkolwiek argumentów tylko kłapanie dziobem, a potem doszukiwanie się czegokolwiek do czego można się przyczepić, nie mającego nic wspólnego z dyskusją. może
Ja po prostu sprzeciwiam się takiej retoryce jak wyżej, króra jest nieludzka i oburzająca. Jakiś dziwny kult panuje wśród kierowców, poczucie wyższości, próbowanie obarczania winą pieszych w sytuacjach oczywistych i ta retoryka bardzo