Wpis z mikrobloga

Ustawiłem się z ziomkiem na chlanie i właśnie jego żona do mnie napisała z pretensjami że co ja sobie wyobrażam że on ma żonę i dom i rodzinę i inne rzeczy na głowie i nie wiem co zrobić teraz czy odwołać spotkanie po prostu czy pokazać mu co jego luba o----------a czy c--j zostawić jak jest
  • 80
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bArrek: a tak całkiem serio to współczuję chłopu żonki, to że ona nie chce żeby on wychodził na alko to jedno ale skoro ona pisze do ciebie zamiast z nim gadać to znaczy że coś jej nie styka ewidentnie
  • Odpowiedz
@bArrek: Jeśli ustawiłeś się z nim w środku tygodnia i ziomo zawali swoje plany i obowiązki to się nie dziwie. Jeśli to sobota godz. 18 a chłop kulturalny i ogarnięty to odpisz to co @Teuvo sugeruje.
  • Odpowiedz
pakaż wiadomość ziomkowi. To jego baba i niech on sobie z nią diluje

@Hellicon Obstawiam, że to ziomek wygadał sie, że ma chlanie z OPem

@Hellicon pytanie czy ziomek nie miał planów rodzinnych (wiesz jakies gowno jak wyjazd z dziećmi, czy ogarnianie domu) I sobie wymyślił, że lepiej sie n-----ć.
Nie wszyscy chleją do 4 a o 8 jadą z dziećmi na zakupy
  • Odpowiedz
@bArrek: Nie odpisuj, bo tylko pogorszysz swoją sytuację. Jak twój kolega nie potrafi ogarnąć szacownej wybranki, to jego problem i niech on się z nią buja.
  • Odpowiedz