Aktywne Wpisy

CzekoDonut +122
Mam nadzieje, że o tej godzinie jest mało osób (OBY!...), bo w formie wyjścia ze strefy komfortu i wyjścia do ludzi publicznie oferuje 500 zł przelane BLIKiem a losowanie dnia 10 maja (ʘ‿ʘ)
Wystarczy dać plusa, jakikolwiek komentarz i zaobserwować mój profil ( specjalnie by było jak najmniej osób xD )
#rozdajo #zadarmo
Wystarczy dać plusa, jakikolwiek komentarz i zaobserwować mój profil ( specjalnie by było jak najmniej osób xD )
#rozdajo #zadarmo
źródło: 5993c2a458fd48d10808504886f227ca
Pobierz
Mexiii +290
Jeśli wiesz co to za logo, to znaczy że kolonoskopia już blisko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#glupiewykopowezabawy #heheszki #cotozalogo #gimbynieznajo
#glupiewykopowezabawy #heheszki #cotozalogo #gimbynieznajo
źródło: image_picker_021D4B63-9072-413A-B882-5B148E073CE9-92950-0000075E5551383F
Pobierz

Kogo z polskiej sceny PUA / social skills / randkowej realnie polecacie, jeśli ktoś jest totalnie opóźniony społecznie i chce ogarnąć podstawy kontaktu z kobietami? Nie chodzi mi o kolejnego gościa od motywacyjnych haseł, tylko o kogoś, kto faktycznie daje konkrety i nie wciska od razu pakietu za kilka tysięcy.
Interesuje mnie ktoś, kto:
uczy normalnej rozmowy, a nie recytowania tekstów jak NPC
nie robi sekty wokół siebie
nie sprzedaje cudów po dwóch dniach
nie leci wyłącznie w one night stand i domykanie, tylko ogarnia też temat relacji i psychiki
Jak macie konkretne nazwiska, kanały, blogi, kursy albo ludzi, których lepiej omijać szerokim łukiem, to piszcie. Mam już za sobą złe doświadczenia i nie chcę drugi raz władować się w to samo bagno.
#blackpill #przegryw #tinder #pua #redpill #zwiazki
W sumie ja nadal trucel, ale przynajmniej raz za rękę potrzymałem - pierwszy raz w wieku 22 lat, a i tak różowa nie chciała związku
Nie jest tak, że od razu poszedłem w PUA. Najpierw przez lata próbowałem normalnie, koleżeńsko, bez tekstów, bez ciśnienia, tylko że u mnie to się kończyło źle albo dziwnie.
Przykład ze studiów. Była u mnie na roku dziewczyna, z którą przez jakiś czas naprawdę dobrze mi się gadało. Nie codziennie, ale regularnie:
@Sakon72: Robisz sobie jaja albo pomijasz kluczowe rzeczy, bo to jest niemożliwe. Moja oferta jest ciągle aktualna.
@kaminarii: gdyby tak było, to nie dawałyby efektów, a dają. Tylko tak jak już kilka osób zauważyło z blackpilla, ta rada jest skuteczna dla ludzi którzy "jakoś wyglądają" i mają problemy wychodzące poza kwestie wyglądu. Lub problem z wyglądem jest minimalny / naprawialny. Co do tego, że to scam dla ludzi brzydkich i wmawianie im bajek - pełna zgoda, to obrzydliwe
Jakby mi tak wrzasnęła to bym powiedział "tak, idę za tobą bo mam sprawę", potrzedl bym powiedział co trzeba i nara. Jeśli jej sposób mówienia rzeczywiście był jakiś niechętny wobec ciebie to po prostu nie zawracasz jej głowy.
@Sakon72: imo w polsce nie ma żadnego dobrego guru w tym temacie. trzeba obserwować otoczenie i wyciągać wnioski samemu.
jedynie kogo
@Sakon72: ale z każdą interakcją nabywasz skilla. Obserwuj jak inni faceci rozmawijają z laskami, zwłaszcza ci którzy są przez nie lubiani.
@Sakon72: Jeśli coś takiego cię rozwala, to nie wiem jak ty wyobrażasz sobie po PUA odnosić sukcesy. Raz że to g---o a dwa, tam też będziesz masowo odrzucany i z
@daro1: ale to nie są wielopokoleniowe biznesy albo megakorporacje jak ci od tindera żeby się tym przejmowali. tam chodzi o to żeby nachapać się jak najwięcej przez tyle ile się da i można się brać za wymyślanie nowego sposobu na wyciskanie kasy z ludzi. tam nie ma czegoś takiego jak lojalni wieloletni klienci xD