Wpis z mikrobloga

#rzeszow #aplikacje #startup #programowanie #podkarpacie #samotnosc

W GatherClose wjechał nowy update — 1.0.16.

Dla tych, co nie kojarzą: to apka do szukania lokalnych wydarzeń i ludzi z okolicy, żeby było łatwiej wyjść z domu, gdzieś wyskoczyć i poznać kogoś nowego. Są tam też bezpośrednie czaty, więc można normalnie zagadać przed eventem albo po prostu odezwać się do osób z okolicy.

W update doszło:

więcej typów wydarzeń, bo coraz częściej niektóre kategorie wpadały jako „unknown” z pytajnikiem

filtry wydarzeń

osobny filtr na wydarzenia znalezione automatycznie i dodane przez użytkowników

eventy stworzone przez użytkowników mają teraz zieloną obramówkę

To dalej jest pilot, kolejne update’y już są w drodze, ale coś się kręci — mamy już 130+ użytkowników w rejonie Rzeszowa.

No i jeszcze jedno: iOS też jest już w drodze.

Jak ktoś chce potestować i rzucić szczerą opinią, to będę wdzięczny.

Google Play:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.primebitstudio.gathercloseapp&utm_source=wykop0319
tom-b88 - #rzeszow #aplikacje #startup #programowanie  #podkarpacie #samotnosc

W Gat...

źródło: Screenshot_20260319_083058

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@bulbulator90: Apka jest skierowana do każdej grupy odbiorców, myślę że nie koniecznie tylko przegrywów ;)
Nie mniej jednak często spotykam się z opinią, że w obecnym momencie jest masa osób które chcą gdzieś wyjść i coś zrobić ale.. nie mają pomysłu, a z resztą reszta "siedzi i tak w domu". Ja chcę przełamać to błędne koło. Trochę zawracanie kijem rzeki, ale co mi szkodzi spróbować ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Główny zamysł tej
  • Odpowiedz
  • 0
@donthateme: Wielopoziomowy pipeline agentów AI scrapujących cały internet pod kątem różnych typów wydarzeń.

No i docelowo bardziej celuję w mikro-wydarzenia od samych użytkowników -> chcę aby przewaga była tutaj pod kątem spotkań osobistych niż eventów, jednak czymś muszę zachęcić użytkowników do odwiedzania apki :-)

Silnik dopiero dopracowuję, ale docelowo działa tak, że eventy wyszukują się tam, gdzie zaczynają rejestrować się użytkownicy. W skrócie na ten moment szuka głównie na Rzeszów,
  • Odpowiedz