Aktywne Wpisy

Maly_Jasio +459
Dzień dobry. Chciałem się tylko pochwalić, że w wieku 43 lat dorobiłem się 90m2 bez kredytu we Wrocławiu w spokojnej dzielnicy. Dziękuję
PieknyChuligan +252
źródło: 1000010136
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000010136
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
W GatherClose wjechał nowy update — 1.0.16.
Dla tych, co nie kojarzą: to apka do szukania lokalnych wydarzeń i ludzi z okolicy, żeby było łatwiej wyjść z domu, gdzieś wyskoczyć i poznać kogoś nowego. Są tam też bezpośrednie czaty, więc można normalnie zagadać przed eventem albo po prostu odezwać się do osób z okolicy.
W update doszło:
więcej typów wydarzeń, bo coraz częściej niektóre kategorie wpadały jako „unknown” z pytajnikiem
filtry wydarzeń
osobny filtr na wydarzenia znalezione automatycznie i dodane przez użytkowników
eventy stworzone przez użytkowników mają teraz zieloną obramówkę
To dalej jest pilot, kolejne update’y już są w drodze, ale coś się kręci — mamy już 130+ użytkowników w rejonie Rzeszowa.
No i jeszcze jedno: iOS też jest już w drodze.
Jak ktoś chce potestować i rzucić szczerą opinią, to będę wdzięczny.
Google Play:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.primebitstudio.gathercloseapp&utm_source=wykop0319
źródło: Screenshot_20260319_083058
Pobierzźródło: Screenshot_20260319_083118
PobierzPrzetestuje
Nie mniej jednak często spotykam się z opinią, że w obecnym momencie jest masa osób które chcą gdzieś wyjść i coś zrobić ale.. nie mają pomysłu, a z resztą reszta "siedzi i tak w domu". Ja chcę przełamać to błędne koło. Trochę zawracanie kijem rzeki, ale co mi szkodzi spróbować ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Główny zamysł tej
No i docelowo bardziej celuję w mikro-wydarzenia od samych użytkowników -> chcę aby przewaga była tutaj pod kątem spotkań osobistych niż eventów, jednak czymś muszę zachęcić użytkowników do odwiedzania apki :-)
Silnik dopiero dopracowuję, ale docelowo działa tak, że eventy wyszukują się tam, gdzie zaczynają rejestrować się użytkownicy. W skrócie na ten moment szuka głównie na Rzeszów,