Aktywne Wpisy

Wergiliusz wskazał Dantemu X krąg piekła i rzekł do niego:
- I oto będziesz wstawał codziennie przez 40 lat o 4 rano, potem jechał godzinę do Januszexu by od 6:00 być gotowym przy rozgrzanej do czerwoności maszynie na 12h zmianę.
Po czym Dante narobił pod siebie i zapłakał w trwodze.
#kolchoz #praca #januszex
- I oto będziesz wstawał codziennie przez 40 lat o 4 rano, potem jechał godzinę do Januszexu by od 6:00 być gotowym przy rozgrzanej do czerwoności maszynie na 12h zmianę.
Po czym Dante narobił pod siebie i zapłakał w trwodze.
#kolchoz #praca #januszex

annlupin +21
wgl jaka muzyczka do żubra najlepiej
źródło: annlupin7763451
Pobierz

#gielda
źródło: image_picker_ED83AE3F-0133-4056-AAE0-F68679628078-68745-00001CF0BB572C00
PobierzSmart Saver ING
źródło: image
PobierzCelem tego smart savera byłoby mieć łatwo dostepne pieniądze pod ręką na większy procent niz konta oszczędnościowe/lokaty i nie płacić kar za
Dla mnie kit. Już lepiej kupić obligacje skarbowe.
Masz rację. Ja np. nie zgadzam się z twierdzeniem niektórych, że obligacje to instrument finansowy dla lamusów.
Dużo też zależy, jakim kto obraca kapitałem. Jak masz się go sporo, to korzystanie z alternatywnych rozwiązań (jak np. ten powyżej) wcale nie musi być takie głupie. To zależy.
z tak małego kapitału bez żadnego ryzyka to wdg mnie super deal
źródło: image_picker_F542D56F-400C-45A5-9448-DC53CCEF3EB7-69180-00001CFE4F47EE90
PobierzJa swego czasu taką luźną gotówką z poduszki bawiłem się w konta oszczędnościowe / lokaty ale wszędzie trzeba jakieś dodatkowe warunki, a to nowe środki, a to ilość przelewów. Jak ma się 3 konta i do tego jeszcze coś tam dochodzi to nieraz