Aktywne Wpisy

koniczynaxD +53
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Szybki_bill99 +128
Życie jest tak cholernie niesprawiedliwe. Wysportowany facet, który dba o swoje zdrowie umiera na zawał w wieku 49 lat, a knury bmi 40, którzy jedzą czerwone mięso z grilla 3 razy w tygodniu zapijając je piwskiem i doprawiając szlugiem dożywają 80+. Nie rozumiem tego zupełnie. #mecz #pilkanozna #zdrowie #medycyna
źródło: HFjRlCmWsAAA0u-
Pobierz

Magda - wrażenie toksycznej, dwulicowej. Raz tęskni za rozmową z Weroniką, raz by jej w------a. Tu martwi się o Andrzeja, tu ma bekę, że chłopy przeżywają katarek. No i ta kłótnia - od razu tryb bojowy, mimo że chłopaki chcieli normalnie podyskutować i dawali kontrargumenty (spędzanie 24/7 czasu z dzieckiem -> niania, rodzenie -> adopcja). I wrzucanie wszystkich mężczyzn do jednego wora, dość słabe. No i tekst o alimenciarzach, w Polsce raczej ciężko o to, aby to mężczyzna dostał opiekę nad dzieckiem, nawet jeśli by się bardziej do tego nadawał.
Andrzej - jak dla mnie spoko, może czasem narcyzmem zajechało, jak np. chciał od Oliwii usłyszeć, że jej się najbardziej podoba. Od początku czekam kiedy będzie miał dość Magdy i z odcinka na odcinek jest coraz ciekawiej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Weronika - na początku sobie mówiłem, że jest zbyt fajna i to niemożliwe i tylko czekam aż się odpali, długo nie czekałem xD Nadal podtrzymuję, że fajna osóbka, ale no z panowaniem nad emocjami ma problem, dziwnie się odpaliła wtedy na Roksanę i bodajże Maksa i nawet nie dała im za bardzo szansy na wyjaśnienie tematu. No i skłamała o grzybobraniu, ogromny minus.
Krystian - dla mnie po prostu spoko, ludziom może się nie podobać, bo nic nie poddymia, dla mnie to jest ok, normalny ziomek
Tobiasz - w sumie spoko ziomek, ale śmieszny był z tym namawianiem ludzi na Krystiana xD
Roksana - myślałem, że Oli z poprzedniego sezonu nie da się przebić xD Ja nie wiem, może ona jest mistrzem ragebaitingu po prostu?
Dominika - wydaje się spoko, choć te rzucanie młodzieżowych słówek czasami aż skręca xD
Marcel - najbardziej na luzie, podobnie jak Krystian w sumie
Maks - podobnie jak Marcel i Krystian choć z jakiegoś powodu mniejszą sympatię do niego czuję, może przez to jak było widać, że Werka niezbyt zainteresowana, a ten tam dalej mówi, że za nią stanie
Mateusz - dziwnie zrobił pod koniec, jak już chciał poddymić, to mógł spróbować wyrzucić kogoś kto był "przeciwko" niemu (np. Tobiasz i Werka), myślałem, że lubili się z Maksem. No dość specyficzna persona, dziwnie się zachowywał wobec Oliwii, na randce zamiast wyczilować to zaczyna jakieś nerwowe tematy xD No i te jego tempo, zastanawiam się czego nam nie pokazywali, bo raz są jakieś buziaczki przytulaski, nikt nie protestuje, a potem się okazuje, że jakieś granice były przekraczane.
Oliwia - ogólnie cały czas spoko i jedna z ulubionych uczestniczek, ale w ostatnim odcinku odpala się i krzyczy na Mateusza, a jak ten też podniósł głos, to nagle oburzenie, że on też podnosi głos xd. Nie wiem co tam się działo wcześniej czego nie widzieliśmy między nią a Mateuszem, więc ciężko też tu oceniać. Z mojej perspektywy jako widza, jakby Mateusz grubo przegiął, to oczywistym byłoby "zerwanie" tej pary. Na odcinkach co widzimy jakieś przytulenia/pocałunki to Oliwia nie mówi mu, że to za dużo, że za bardzo skraca dystans. Później są te rozmowy i Mateusz się dystansuje. No więc tak nie wiadomo co o tym myśleć do końca.
Zapraszam dodatkowo do ankiety,
#hotelparadise
kogo dażysz największą sympatią?
Ogólnie z odcinka na odcinek Tobiasz bardzo na plus, dziś fajnie śpiewał (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
W teorii miły, ułożony, trochę narcystyczny. Kreuje się na wodza grupy. W praktyce sprawnie manipuluje określonymi osobami, aby za pomocą cudzych rąk dojść do celu. Zrzuci na ciebie winę za całe możliwe nieszczęścia - i to ty będziesz jeszcze przepraszać. Na koniec o wszystko obwini i stwierdzi, że w sumie to przez ciebie wszystko nie
@Dama_z_Kurczakiem: Nie wiem czy w jej przypadku to plus xD Jestem w stanie sobie wyobrazić, że w jej towarzystwie byłoby po prostu zabawnie i na luzie, ale jakaś głębsza znajomość to bardzo ciężko
Raczej to nie skrajne przypadki, tylko obalanie mitu, że hur durr, matka nie pozwala mi się z dzieckiem widywać, tylko statystycznie ojcowie rzadziej składają wnioski o opiekę, także ja tak samo rozumiem stanowisko Magdy, chociaż sposób jego wyrażenia mógł być inny. Wiadomo, można zrzucać na wybranie mocniejszych momentów, bo pewnie sama dyskusja była dłuższa niż to co zobaczyliśmy