Wpis z mikrobloga

Przyszła pora zacząć największą jak dotąd książkową przygodę, która zajmie mi zdrowo ponad pół roku. Nie zamierzam przeplatać jej innymi książkami, więc moje wpisy na bookmeterze będą dosyć monotonne.

Fota zrobiona prawie rok temu, więc nowej Wiosny tam brak.
Życzcie mi powodzenia.

#ksiazki #czytajzwykopem #robertjordan #koloczasu #ksiazkicerbera
Cerber108 - Przyszła pora zacząć największą jak dotąd książkową przygodę, która zajmi...

źródło: IMG_20250425_141530574

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Cerber108: Koło Czasu było spoko, ale gdybym miał wybór to chyba jednak wolałbym je przeczytać jak miałem 17 lat. Podczas czytania czuć, że jego targetem jest młodzież. Niemniej, kawał dobrego fantasy, masa unikatowych konceptów i dobra przygoda.
  • Odpowiedz
  • 1
@Shagot: minimalistyczne, ale jest w porządku.

@solejukowski: najdłuższe było Expanse i zajęło 2 miesiące, więc to pikuś przy tym.

@wysuszony_szkielet_kostny_czlowieka: nadzieja umiera ostatnia. AM przy Path to Ascendancy dalej nie postawił krzyżyka. Może faktycznie wydadzą wszystko, choćby i do 2033 - mi to nie przeszkadza, bo jest co czytać. Ale przy świecie Malazanu już chyba zrobię podział, bo jeżeli liczyć wszystkie obecne i przyszłe książki, to
  • Odpowiedz
w połowie podobno wieje nudą jak diabli.

@Cerber108: nie powiedziałbym, że Koło Czasu miało jakoś wyraźnie słabsze fragmenty

• Odpowiedz