Aktywne Wpisy

thority +9
Kto tak naprawdę stoi za popularnością tagu #konkursnanajbardziejgownianymemznosaczem ?
źródło: IMG_1152
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: IMG_1152
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Brudasy i śmieciarze zawsze kwiczą, jak ktoś zabrania im śmiecić. Pamiętam ten sam kwik jak wprowadzano odpłatne torby foliowe na zakupy w marketach, albo jak wprowadzano zakaz palenia papierosów w knajpach - świnie tak samo kwiczały jak tereaz że ktoś śmie śmieć im zabaniać być śmierdzielami i śmieciarzami.
System kaucyjny to jest systemowe przerzucenie odpowiedzialności za syfienie z wszystkich na syfiących. Dlaczego ja mam potykać się w parku, na chodniku, na wałach o porozrzucane butelki, które syfiarze zostawiają po sobie? Zimą to jeszcze da się żyć, ale jak przychodzi lato i tłuszcza licznie baluje w skwerkach i miejskich plenerach to jest katastrofa - butelki walają się wszędzie.
System kaucyjny zrobi z tym porządek dwojako - albo zmusi brudasów do zabrania syfu ze sobą, a jak oni tego nie zrobią, to zrobią to za nich zbieracze.
Już nawet mi się nie chce pisać o tym, że najwięcej butelek kupuje patologia i niziny intelektualne - normalny człowiek wie że woda z kranu jest zdrowsza niż ta z PET zawierający biosfenol odlķadający się w ich organizmach.
Podsumowując moje wywody, zwierzęta będą kwiczeć bo nawet nie rozumieją po co jest sysyem kaucyjny, nawet mój wpis ich nie przekona - zasięg ich rozumowania kończy się wraz z długością ich świńskiego nosa.
#systemkaucyjny #butelki #takaprawda #polska
źródło: dlaczego-nosacz-sundajski-ma-tak-wielki-nos-eecf1b1
PobierzZmienili ci śmietnik z tego 50 m od domu na ten w sklepie, pewnie z 300 m od domu jak nie dalej, a ty klaszczesz uszami.
I nie, śmiecenia (które w naszym kraju w porównaniu do zachodu i tak nie jest dużym problemem) tego nie rozwiąże, bo syfiarz i tak wyrzuci śmiecia gdzie popadnie, i tak.
@mookie: ach, no tak, klasyk. Napisz głupotkę, a potem tłumacz to sobie ironią. xD
Dobra, nic nie zrozumiałeś z mojego komentarza.
To dlaczego dalej butelki walają się po trawnikach pomimo kaucji?
@mookie: ty jesteś w stanie rozmawiać bez inwektyw czy już masz tak zakorzenione patologiczne wychowanie, że nie dasz rady?