Wpis z mikrobloga

Zauważyłem, że lewactwo się brzydzi AI i bardzo je krytykuje. Sprawdźmy czy to prawda ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#ankieta #ai #sztucznainteligencja #pracait #gry #pracbaza #trump #nvidia #dlss5

???????????????

• Lubię AI i popieram Donalda Trumpa 15.1% (16)
  • Nie lubię AI i popierwam Donalda Trumpa 7.5% (8)
  • Lubię AI i jestem lewakiem 31.1% (33)
  • Nie lubię AI i jestem lewakiem 46.2% (49)

Oddanych głosów: 106

• 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@KonwersatorZabytkow: nie jesteś przedmiotem badań tej ankiety. A nie chciałem dodać opcji neutralnej, bo lewaki by udawali, że są neutralni

EDIT: lewaki już oszukują, nie zaznaczając ostatniej opcji. Pewnie zaznaczają opcję 2, bo ich nienawiść do Trumpa jest większa niż do AI. Jak bardzo lewactwo nienawidzi AI wystarczy sobie zobaczyć prawie dowolnego subreddita odnośnie gier, pracy czy ai... w sumie to dowolny subreddit poza tymi konserwatywnymi albo tymi gdzie lubi
  • Odpowiedz
  • 0
@Kidd_Slave: mam ci przypomnieć jak wyglądał dowolny subreddit gdy zastrzelony Kirka? Zresztą nawet teraz w każdym subreddicie praktycznie krytykuje się Trumpa. Lewaki to hipokryci, stare znałem.
  • Odpowiedz
@cybher2: haha miec się za lewicowca i walić konia do tego korporacyjnego syfu obliczonego na sprowadzenie ich korpo prac do ctrlc ctrlv z okienka generatora i zastąpienie ich hindusami, trzeba być upośledzonym żeby lubić ai
  • Odpowiedz