Aktywne Wpisy

Pawel993 +68
źródło: HIWMVz4XoAA_ktf
Pobierz
#gielda
Krótkie pytanko... ile zarabiacie na giełdzie? Bo od jakiegoś czasu non stop widzę jakieś śmieciuchy, etfy, uśrednianie i inne giełdowe wpisy. Wydaje mi się, że wszyscy dookoła to jacyś znawcy giełdy/kryptowalut tylko ja jak taki debil jestem kompletnie zielony.
Ile zarabiacie znaczy oczywiście jakiś rząd wielkości typu 1000, 10 000, 100 000 zł w ciągu ostatniego roku a nie dokładną kwotę co do grosza ;)
Krótkie pytanko... ile zarabiacie na giełdzie? Bo od jakiegoś czasu non stop widzę jakieś śmieciuchy, etfy, uśrednianie i inne giełdowe wpisy. Wydaje mi się, że wszyscy dookoła to jacyś znawcy giełdy/kryptowalut tylko ja jak taki debil jestem kompletnie zielony.
Ile zarabiacie znaczy oczywiście jakiś rząd wielkości typu 1000, 10 000, 100 000 zł w ciągu ostatniego roku a nie dokładną kwotę co do grosza ;)

W tej swojej udawanej czystości i dziewictwie zapomniałeś o czymś takim jak klub ze striptizem xDD
@ATAT-2: wykopek odkrywa klub ze striptizem XDDD
wyjdź czasem z piwnicy i usuń konto.
@Diamond-kun: tak jednorazowy, że ma swoją stronę internetową oraz reklamy na insta xD
@jegertilbake: to z tego, że jednorazowe eventy raczej się nie reklamują po tym jak się już wydarzyły. Więc to nie jest jednorazowy event tylko cykliczne spotkania.
@jegertilbake:i co to ma do mnie? gdzie ja pisałem, że te malowanie z winem czy stripcluby to coś złego albo dobrego?
Jeśli byłaby mowa o 'strip klubach' to damski odpowiednik jest w postaci chipendealsów czy jak to tam się nazywa.
Tu mamy 'event', 'prezent dla koleżanek', pomysł na wieczór w postaci ciekawej zabawy i kulturalnego popijania winka. Oczywiście tak przedstawione w oczach kobiet.
Wyobrażacie więc sobie podobną reklamę na facebooku pt. 'Zaskocz kolegę prezentem -
Czyli w twojej głowie narodziła się idea, że pójście do klubu ze striptizem tylko po to aby się nachlać i popatrzeć na hehhe gołe baby słuchając głośnej muzyki jest
@ATAT-2: nawet nie wiesz jak to się nazywa, czyli jednak jest to zbyt niespotykane. Jakoś o klubach ze striptizem mówił każdy i każdy je kojarzy z mężczyznami. Po prostu ta dysproporcja jest ogromna.
Apropo całego zdarzenia to chłop ma płacone za pokazanie ciała, nikt nie broni aby tam stała kobieta i malowali ją mężczyźni albo i kobiety. Po prostu pewnie dają kilka opcji z
@WhiskeyIHaze: I co z tego? xD
@STM32_bujneo: yyy nie i nigdzie nic takiego nie napisałem?
@StrangeGem: No nie wiem, a może tego nie wiem bo nigdy nie szukałem klubów z gołymi facetami? Przeszło Ci to przez myśl?
I ponownie, jak kolega powyżej, całkowicie nie załapałaś sensu tego posta
zaskocz kolegę
akt bebecha
XD
Ja nie szukam klubów z gołymi babami a jednak wiem że istnieją to ciekawe nie? Jakby to wciąż
@STM32_bujneo: no jak nie rozumiesz to nie moja wina. szkoda tylko pieniędzy wydanych na twoją edukację. Dobrze, że zapewne zakończona na podstawówce więc dużo państwo nie straciło.
@StrangeGem: no średnio ciekawe bo wg ciebie wyznacznikiem popularności czegoś jest to czy ty o tym słyszałaś. Średnio ciekawe i średnio logiczne
@StrangeGem: patrząc na powyższa wypowiedź - nie, nie zrozumiałaś