Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 62
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ATAT-2 miras, stripkluby są dokładnie tym o czym mowisz. Różnica jest taka, że na obrazku jest jednorazowy adhoc event, a stripkluby są tak popularne, że to efektywnie instytucja.
  • Odpowiedz
@ATAT-2

No to co, może teraz wersja dla facetów?

Goła dziewczyna między dwudziestoma pijanymi i rozesmianymi facetami z browarami w ręku ?

W tej swojej udawanej czystości i dziewictwie zapomniałeś o czymś takim jak klub ze striptizem xDD
  • Odpowiedz
  • 20
No to co, może teraz wersja dla facetów?

@ATAT-2: wykopek odkrywa klub ze striptizem XDDD

wyjdź czasem z piwnicy i usuń konto.
  • Odpowiedz
I co z tego?

@jegertilbake: to z tego, że jednorazowe eventy raczej się nie reklamują po tym jak się już wydarzyły. Więc to nie jest jednorazowy event tylko cykliczne spotkania.

Spróbuj isc do jakiejs sauny czy do Suntago i po 2h tak sie napatrzysz na roznych ludzi,

@jegertilbake:i co to ma do mnie? gdzie ja pisałem, że te malowanie z winem czy stripcluby to coś złego albo dobrego?
  • Odpowiedz
  • 7
@Diamond-kun: @STM32_bujneo @Morf No trochę się jednak rozmijacie z tym co jest tu przedstawione.

Jeśli byłaby mowa o 'strip klubach' to damski odpowiednik jest w postaci chipendealsów czy jak to tam się nazywa.

Tu mamy 'event', 'prezent dla koleżanek', pomysł na wieczór w postaci ciekawej zabawy i kulturalnego popijania winka. Oczywiście tak przedstawione w oczach kobiet.

Wyobrażacie więc sobie podobną reklamę na facebooku pt. 'Zaskocz kolegę prezentem -
  • Odpowiedz
@ATAT-2:

Jeśli byłaby mowa o 'strip klubach' to damski odpowiednik jest w postaci chipendealsów czy jak to tam się nazywa.

Tu mamy 'event', 'prezent dla koleżanek', pomysł na wieczór w postaci ciekawej zabawy i kulturalnego popijania winka. Oczywiście tak przedstawione w oczach kobiet.

Czyli w twojej głowie narodziła się idea, że pójście do klubu ze striptizem tylko po to aby się nachlać i popatrzeć na hehhe gołe baby słuchając głośnej muzyki jest
  • Odpowiedz
damski odpowiednik jest w postaci chipendealsów

@ATAT-2: nawet nie wiesz jak to się nazywa, czyli jednak jest to zbyt niespotykane. Jakoś o klubach ze striptizem mówił każdy i każdy je kojarzy z mężczyznami. Po prostu ta dysproporcja jest ogromna.

Apropo całego zdarzenia to chłop ma płacone za pokazanie ciała, nikt nie broni aby tam stała kobieta i malowali ją mężczyźni albo i kobiety. Po prostu pewnie dają kilka opcji z
  • Odpowiedz
  • 0
Czyli w twojej głowie narodziła się idea, że pójście do klubu ze striptizem tylko po to aby się nachlać i popatrzeć na hehhe gołe baby słuchając głośnej muzyki jest jednak moralnie wyżej niż pójście na warsztaty artystyczne gdzie maluje się akt? Wow xDD

@STM32_bujneo: yyy nie i nigdzie nic takiego nie napisałem?

Chyba, że chcesz mi powiedzieć, że kobiety uczestniczące w tych warsztatach straciły na swojej wartości bo zobaczyły gołe
  • Odpowiedz
  • 0
nawet nie wiesz jak to się nazywa, czyli jednak jest to zbyt niespotykane

@StrangeGem: No nie wiem, a może tego nie wiem bo nigdy nie szukałem klubów z gołymi facetami? Przeszło Ci to przez myśl?

I ponownie, jak kolega powyżej, całkowicie nie załapałaś sensu tego posta
  • Odpowiedz
@ATAT-2: Zrozumiałam. Kwestia tego że Ty widzisz w tym coś co Cię bulwersuje. Mnie niezbyt. W drugą stronę też by nie bulwersowało. Napisałam bo śmieszy mnie zesranko chłopskie o coś takiego.

No nie wiem, a może tego nie wiem bo nigdy nie szukałem klubów z gołymi facetami? Przeszło Ci to przez myśl?

Ja nie szukam klubów z gołymi babami a jednak wiem że istnieją to ciekawe nie? Jakby to wciąż
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
Ja nie szukam klubów z gołymi babami a jednak wiem że istnieją to ciekawe nie

@StrangeGem: no średnio ciekawe bo wg ciebie wyznacznikiem popularności czegoś jest to czy ty o tym słyszałaś. Średnio ciekawe i średnio logiczne

Zrozumiałam

@StrangeGem: patrząc na powyższa wypowiedź - nie, nie zrozumiałaś
  • Odpowiedz