Aktywne Wpisy

#primemma witam i walka odwołana
Oart1 +3
Mój kolega miał rozmowę o pracę na intern power platform developer (low code/no code) i na rozmowie o pracę miał 11 zadanek tego typu. Co o tym myślicie? ( ͡° ͜ʖ ͡°). Podobno te pierwsze 3 zadania były najłatwiejsze. Piękne czasy to były, kiedy ja w 2016 roku na interna musiałem się tylko pokazać w firmie i sprawdzali tylko czy umiem mówić po angielsku xD. Trzymajcie się tam
źródło: 1636
Pobierz

Mieszkanie w trochę starszym bloku w mieście powiatowym do odświeżenia też wisi od 3 miesięcy, niby są telefony i jacyś oglądający, ale konkretnych kupujących brak. Cena? Około 200k, więc to nie są jakieś przepotężne pieniądze, gdzie nikogo nie stać.
Trochę smutno się na to patrzy, mam wrażenie, że jeszcze w nowych blokach w powiatowych jeszcze się coś sprzedaje, ale w starszych jest bardzo mało chętnych.
#nieruchomosci #mieszkanie #polska #budowadomu #budowa
A juz dom, ktory ma problem z droga dojazdowa - przegrany temat. Nikt sie nie chce bic latami z jakims sasiadem o wyjazd z posesji.
Nie rozumiem sprzedawania takich dzialek, ani nawet na jakiej zasadzie to ma dzialac.
@Arivederczi: jestem świadomy realiów polski powiatowej i ogólnie zgadzam się z Tobą, ale też z drugiej strony nie każdy tak żyje. Są ludzie, którzy mają fach i zarabiają więcej, są jacyś pojedynczy zdalniarze, są ludzie, którzy mają firemki. Mnóstwo
Dwoje nieźle zarabiających ludzi spłaci takie mieszkanie w kilka lat. Problem jest taki, że za tyle nic fajnego nie kupisz.
@NadwornyPanicz: działka w powiatowym z problemem z drogą dojazdową no ludzie będą się bili o to. Ogólnie ludzie w tej chwili mega się boją kupować takie rzeczy bo teraz wszystko się robi już teraz więc
Kto by chciał mieszkać w wielkiej płycie w powiatowym? Jeszcze starego trupa remontować. Tam wind nawet zazwyczaj nie ma, to nie dla starszych osób.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
A na koniec dopisales, ze za tyle i tak nic sensownego sie nie kupi. Czyli potwierdzasz moja teze. Piekne. (。◕‿‿◕。)
@NadwornyPanicz: to już trochę dziwne, bo nawet biorąc to w kredo na 20 lat wychodzi taniej niż najem w powiatowym.
No i jak kupujesz nowe to taniej jest je doprowadzić do porządnego stanu niż stare mieszkanie wyremontować.
Kupić trupa w bloku gdzie w rok po remoncie ktoś cię może przeciekać z sufitu?
Remont 60 m to 150 000.
Biorąc pod uwagę ceny