Aktywne Wpisy
Oart1 +8
Mój kolega miał rozmowę o pracę na intern power platform developer (low code/no code) i na rozmowie o pracę miał 11 zadanek tego typu. Co o tym myślicie? ( ͡° ͜ʖ ͡°). Podobno te pierwsze 3 zadania były najłatwiejsze. Piękne czasy to były, kiedy ja w 2016 roku na interna musiałem się tylko pokazać w firmie i sprawdzali tylko czy umiem mówić po angielsku xD. Trzymajcie się tam
źródło: 1636
Pobierz
#primemma witam i walka odwołana

źródło: 1000111079
Pobierz@kustosz_karuzeli_sperdolenia: jakich danych? Przecież on nie podał tam Julia Julczyńska PESEL zamieszkała w: tylko wpisał coś w stylu: pacjentka lat 14, uraz głowy, stwórz epikryze.
I czymś to się różni od przeklejania gotowych opisów z Worda?
@kustosz_karuzeli_sperdolenia: w szpitalu.w którym pracowałem nie było rękawiczek rozmiarze L więc o czym ty mi tu mówisz? Ze któryś szpital wyda kasę na program AI?
@kustosz_karuzeli_sperdolenia: ty tak samo nie wiesz, a już oskarażasz. Żeby tylko sie przyczepić. Pewnie i tak łatwiej i szybciej było mu wpisać właśnie BEZ danych osobowych.
@pieknylowca: skoro jak widać lekarze są niepotrzebni bo wystarczy slop AI to będzie taniej. Claude to chyba 200 euro na miesiąc w najwyższym planie? To ze 100x mniej niż lekarz
@pieknylowca: 80-90% budzetu szpitala trafia na pensje dla konowałów i nie zostaje nic na normalne funkcjonowanie szpitala, więc szpitale toną w długach i nie dziwi brak kasy na rękawice
Boli głowa? Ibuprom xD
Barki bolą? voltaren xD
Przecież jak nie doszło do urazu na barkach, ani żadnego naciągnięcia to jest to porada w stylu: "s--------j i przyjdź, jak będzie ktoś inny bo ja się
@bylem_zielonko: źródło?
źródło: HDuQufyXIAE6MVP
Pobierz