Wpis z mikrobloga

Australia jest stracona.
Tu się nikt nie rozmnaża.

Prowincją i nawet średnie miasteczka pomiędzy Brisbane a Sydney a Melbourne to są w 80% populacja staruchów po 60tce.
Jadę już 3000km rowerem i dosłownie nie widać młodych ludzi.

Dodatkowo korzystam z warmshowers.org, taka strona jak #couchsurfing tylko że dla rowerzystów, ludzie zapraszają do domów podróżników.

No i raz jedna nauczycielka 35 lat, , samotna, religijna, 7 rodzeństwa ma. Pytam się czego nie wyszlas za mąż nie masz dzieci?
Ta odpowiada że nie chce mieć dzieci, no nadchodza źle czasy, ciężkie, nieprzewidywalne,
Ma kasę,dom ma kupiony, w dobrej okolicy, ogarnięta baba, ale łeb wyprany.

Innym razem trochę starsza baba 38 lat, pracuje dla rządu, była naukowiec z kryminalistyki, dom też kupiony, 5 wypasionych rowerów karbonowych w garażu, wysportowana kobita, pickup na podjeździe, świetna okolica, praca pół zdalna, chłopa ma.on też naukowiec
Pytam się czy chcecie mieć dzieci, oni że nie wolą nie
No to mówię im o filmie "IDIOKRACJA" tam była scena jak patusu się mnożą i mają 5 dzieci przed 36 rokiem życia
A zaradni bogatsi, wykształcenii maj ZERO i po 40tce już się poddali.
Chyba się trochę obrazili ale w pompie to mam.

#australia #demografia #takaprawda #zwiazki #przemyslenia #propaganda #zydkrecikorba
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

ogarnięta baba, ale łeb wyprany.

@adamsowaanon: Mówisz ze ktoś ma wyprany łeb a to ty się wpiepszasz w nie swoje życie.

Ile masz dzieci, mam nadzieje że przynajmniej trójkę bo byłbyś hipokrytą.
  • Odpowiedz
  • 2
Mówisz ze ktoś ma wyprany łeb a to ty się wpiepszasz w nie swoje życie.

Ile masz dzieci, mam nadzieje że przynajmniej trójkę bo byłbyś hipokrytą

@H_Moody: oni mnie też pytali kilka personalnych pytań,

A ja będę miał 3 dzieci, spokojnie, jak w końcu znajdę odpowiednią samicę
  • Odpowiedz
@adamsowaanon: bo kobieta, co jest znane od dawna, w im większym żyje dostatku, tym mniej chętnie widzi siebie w roli matki. To się kłóci z jej biologią gdyż kobieta z natury dąży do maksymalizacji wygody i przyjemności. O czym zresztą od dawna wiele wywodów popełnili znamienici filozofowie.
  • Odpowiedz
  • 0
dzieci mnoga w australii. Tylko przejdz sie do jakiegos parku w wiekszym miescie. Pewnie wiecej w miescie niz na wsi bo lepsze szkoly, etc.

@t3rmi: sporo jest dzieci Chińczyków, indonezyjcow, filipińskich itd, hindusów i pakistancow,

Białych to jest mniej i mniej.
  • Odpowiedz