Aktywne Wpisy

Teuvo +16
nigdy nie nauczę się jeść tymi przeklętymi pałeczkami, to jest niewykonalne w moim przypadku
moje wielkie dłonie goryla uniemożliwiają mi nawet poprawne złapanie tych cholernych pałeczek a co dopiero jakieś sprawne się nimi posługiwanie
dosłownie nie jestem w stanie nawet złapać ich tak jak ludzie pokazują, nawet pomagając sobie drugą ręką, od razu kciuk mi się przekręca paznokciem w stronę mordy i wszystko się rozjeżdża
moje wielkie dłonie goryla uniemożliwiają mi nawet poprawne złapanie tych cholernych pałeczek a co dopiero jakieś sprawne się nimi posługiwanie
dosłownie nie jestem w stanie nawet złapać ich tak jak ludzie pokazują, nawet pomagając sobie drugą ręką, od razu kciuk mi się przekręca paznokciem w stronę mordy i wszystko się rozjeżdża
izoxis123 +2

Tu się nikt nie rozmnaża.
Prowincją i nawet średnie miasteczka pomiędzy Brisbane a Sydney a Melbourne to są w 80% populacja staruchów po 60tce.
Jadę już 3000km rowerem i dosłownie nie widać młodych ludzi.
Dodatkowo korzystam z warmshowers.org, taka strona jak #couchsurfing tylko że dla rowerzystów, ludzie zapraszają do domów podróżników.
No i raz jedna nauczycielka 35 lat, , samotna, religijna, 7 rodzeństwa ma. Pytam się czego nie wyszlas za mąż nie masz dzieci?
Ta odpowiada że nie chce mieć dzieci, no nadchodza źle czasy, ciężkie, nieprzewidywalne,
Ma kasę,dom ma kupiony, w dobrej okolicy, ogarnięta baba, ale łeb wyprany.
Innym razem trochę starsza baba 38 lat, pracuje dla rządu, była naukowiec z kryminalistyki, dom też kupiony, 5 wypasionych rowerów karbonowych w garażu, wysportowana kobita, pickup na podjeździe, świetna okolica, praca pół zdalna, chłopa ma.on też naukowiec
Pytam się czy chcecie mieć dzieci, oni że nie wolą nie
No to mówię im o filmie "IDIOKRACJA" tam była scena jak patusu się mnożą i mają 5 dzieci przed 36 rokiem życia
A zaradni bogatsi, wykształcenii maj ZERO i po 40tce już się poddali.
Chyba się trochę obrazili ale w pompie to mam.
#australia #demografia #takaprawda #zwiazki #przemyslenia #propaganda #zydkrecikorba
@adamsowaanon: Mówisz ze ktoś ma wyprany łeb a to ty się wpiepszasz w nie swoje życie.
Ile masz dzieci, mam nadzieje że przynajmniej trójkę bo byłbyś hipokrytą.
@H_Moody: oni mnie też pytali kilka personalnych pytań,
A ja będę miał 3 dzieci, spokojnie, jak w końcu znajdę odpowiednią samicę
@adamsowaanon:
źródło: image
PobierzCytując
@t3rmi: sporo jest dzieci Chińczyków, indonezyjcow, filipińskich itd, hindusów i pakistancow,
Białych to jest mniej i mniej.