Aktywne Wpisy

solejukowski +32
źródło: 1000081723
Pobierz
MateMizu +115
Od początku uważałem, że system kaucyjny to g---o nastawione nie na ekologię, a na dojenie hajsu z ludzi.
Ale to się zmieniło! Oficjalnie oddałem swoje pierwsze puszki i butelki do butelkomatu. Teraz stwierdzam, że to jeszcze większe g---o xDD.
Po pierwsze, od razu poczułem się jak w gorzelni, k---i piwskiem tak, że aż cofa. O dziwo butelkomat działał! Szok! Musiałem wyciągać lepkie od resztek napoju puszki przez co poczułem się jak Kloszard przeszukujący śmietnik,
Ale to się zmieniło! Oficjalnie oddałem swoje pierwsze puszki i butelki do butelkomatu. Teraz stwierdzam, że to jeszcze większe g---o xDD.
Po pierwsze, od razu poczułem się jak w gorzelni, k---i piwskiem tak, że aż cofa. O dziwo butelkomat działał! Szok! Musiałem wyciągać lepkie od resztek napoju puszki przez co poczułem się jak Kloszard przeszukujący śmietnik,
źródło: 1000016755
Pobierz

Że powodem tak niskiej dzietności nie jest lewactwo i psiecka, a brak bezpieczeństwa i własnych 4 kątów?
Ciekawe ciekawe
#polityka #kiciochpyta
źródło: image
PobierzBrak dzieci to moda XDDDD
Kolejne pokolenia jednak są trochę mądrzejsze i chcą dla dzieci lepszych warunków niż sami mieli (jeden pokój na trójkę dzieci i kąpiel w tej samej wodzie przez całą rodzinę raz w tygodniu)
@OCIEBATON: obstawiam że wtedy, gdy pierwszy kraj na świecie rozwiąże problem demograficzny w ten sposób.
Czyli nigdy, bo to nie działa nawet w najbogatszych gminach skandynawii.
Ja pisałem o prawdziwie bogatych, a nie obecnym proletariacie który nic nie ma, ale z jakichś dziwnych powodów jest uważany za ludzi bogatych ¯\(ツ)/¯ Od totalnej patolni abstrahuję, bo z ich dzieci pożytku tak czy siak nie będzie.
@Zgrywajac_twardziela: *na całym świecie
Największy gangsta w faweli ma dużo dzieci. Wódz masajów ma dużo dzieci. Warlord w Darfurze ma nałożnice i dużo dzieci. Elon P---------n ma dużo dzieci.
Wiesz czemu? Bo wszyscy są w górnym decylu. Górny decyl zawsze ma dzieci, niezależnie od sytuacji mieszkaniowej i dobrobytu społeczeństwa. A nawet w zupełnym oderwaniu od