Aktywne Wpisy

mirko_anonim +4
✨️ Jak poradzić sobie z kryzysem w związku? Ⓘ
Panowie,
Prośba o pomoc, bo jestem rozwalony totalnie psychicznie i nie wiem co zrobić.
Ja 33 lata, różowy pasek 31. 4 lata po ślubie. Raz jest lepiej, raz gorzej.
O mnie - mam firmę, zarobki grubo powyżej średniej. Po ślubie spłaciłem kredyt na jej mieszkanie (400k).
Ogólnie dużo wyjazdów, Tajlandia, Dubaj, Malediwy, USA. 5-6 razy w roku urlop. Co roku nowy iPhone w prezencie. W domu dość wysoki
Panowie,
Prośba o pomoc, bo jestem rozwalony totalnie psychicznie i nie wiem co zrobić.
Ja 33 lata, różowy pasek 31. 4 lata po ślubie. Raz jest lepiej, raz gorzej.
O mnie - mam firmę, zarobki grubo powyżej średniej. Po ślubie spłaciłem kredyt na jej mieszkanie (400k).
Ogólnie dużo wyjazdów, Tajlandia, Dubaj, Malediwy, USA. 5-6 razy w roku urlop. Co roku nowy iPhone w prezencie. W domu dość wysoki

PierdekAlonso +226
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Nawet zwykły prostokątny dom na wsi dziś to szczyt marzeń dla wielu a oni mieli to w wieku 20-25 lat ლ(ಠಠ ლ)
źródło: 1000025671
PobierzMój dziadek elewacje z ociepleniem zrobił po 15latach, a budował się tak długo, że wszystkie jego dzieci poszły na swoje, a jemu zostały puste i niewykończone pomieszczenia.
@jmuhha: zawsze to słyszę, babcia zarabiała jedynie 1100zł + darmowe wczasy z zakładu + bonusy na święta + bony na zakupy co miesiąc, tylko że ona przeszła na emeryturę jakoś w 2000, kiedy minimalna krajowa wynosiła 500zł i do dzisiaj wspomina, jak to ona miała ciężko i że młodzi mają teraz tyle kasy zarabiając te 3500 na dzień dobry i pewnie tylko na głupoty
Zresztą nawet teraz nie jest drogo, ale u producenta. Parę lat temu znajoma (pracowała w deweloperce) mówiła, że zwykły pustak kupują bezpośrednio u producenta 4zl/szt, a na składzie budowlanym, w tym samym czasie kosztował już 14zl.
Materiały nie zawsze są drogie, ale pośrednicy strasznie zdzierają z ceny.
@jmuhha: nie wszyscy budowali.
Wiec nawet jsk jedtes cieciem bez szkoly (jak ja) to DA SIE, ale cos za cos
A nie w-----c na