Aktywne Wpisy

J3BACZ3000 +246
#321685 HUOP ma duszę artystyczna i przegląda sztukę
źródło: 1000013018
Pobierz
Filippa +7
Szczerze mówiąc, jeżeli to są minimalne wymagania to jest to śmiechu warte.
Aby zagrać w grę na ultra ustawieniach i żeby chodziła co najmniej w stabilnych powiedzmy 60 fpsach to muszę wydać fortunę na kompa z d-------m procesorem, ramem i oczywiście kartą graficzną a i tak z tego co widziałam na twitchu, niektórzy streamerzy, którzy jak wiadomo mają dowalone speci, musieli obniżać ustawienia bo klatki były niestabilne xD
Obecnie tak naprawdę gry
Aby zagrać w grę na ultra ustawieniach i żeby chodziła co najmniej w stabilnych powiedzmy 60 fpsach to muszę wydać fortunę na kompa z d-------m procesorem, ramem i oczywiście kartą graficzną a i tak z tego co widziałam na twitchu, niektórzy streamerzy, którzy jak wiadomo mają dowalone speci, musieli obniżać ustawienia bo klatki były niestabilne xD
Obecnie tak naprawdę gry
źródło: image
Pobierz

Jaką furkę bralibyście do 55k? Tylko i wyłącznie sedan. Dodam, że nie szukam niczego premium sprzed stu lat z przebiegiem 500k. A… no i mam 19 lat, więc też nie zróbcie ze mnie emeryta :D
@JoX1313: Co to znaczy małe silniki? Dzisiejsze 1.0 potrafi mieć więcej mocy pod maską jak 1.9 20 lat temu.
@JoX1313: Tak, bo to się nazywa rozwój technologii.
@JoX1313: I widzisz, bardzo ciężko jest dyskutować z kimś kto nazywa samochody z mniejszym silnikiem per czajnikami.
źródło: Opera Zrzut ekranu_2026-03-18_032242_www.google.com
Pobierz@szalony-adrian: Takie głupie gadanie to słyszałem już 20 lat temu ponad, dziwnym trafem jak wyjdziesz na ulice większość aut pewnie ma 15-20 lat.
@JoX1313: oj już nie przesadzajmy, do ibizy 6l zapakowałem się z różową na tydzień nad morze, później tydzień na węgry i nigdy nie miałem problemu z bagażnikiem mimo iż i tak nie wykorzystuję go w pełni bo organizer przyczepiony do tylnej kanapy zabiera nieco głębokości