Wpis z mikrobloga

Na miejscu Pana Jarosława Kaczyńskiego (specjalnie z dużej, jest on bowiem wielkim politykiem, który jako jedyny zrozumiał Polskę i Polaków), zrobiłbym ostateczny gambit i w następnych wyborach wystawił psa jako kandydata na prezydenta.

W ten sposób Polska stałaby się pierwszym krajem świata, którego prezydentem jest pies, bowiem chore psychicznie prawactwo zagłosowałoby na niego bo elgiebete, Niemcy i żeby lewaków d--a bolała.

#bekazprawakow #bekazkonfederacji #bekazpisu #polska #polityka
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 287
@czerwonykomuch istnieje pewna opowieść ze Kaligula mianował senatorem konia. Może jest prawdziwa, może nie.
Niektórzy dopatrują się w tym oznak szaleństwa, osobiście uważam że chciał pokazać senatorom że nic nie znaczą.

Kaczyński to samo zrobił z cięciem z grand hotelu- powiedział swoim wyborcom że na nic lepszego nie zasługują. Czy zareagowali? A gdzie tam.
  • Odpowiedz
zrobiłbym ostateczny gambit i w następnych wyborach wystawił psa jako kandydata na prezydenta.

@czerwonykomuch: nieironicznie myślę, że kot prezesa byłby lepszym reprezentantem Polski i Polaków niż pewien kibol
  • Odpowiedz
  • 0
@dqdq1 Panie ja nawet na fb mam kartę do głosowania. Jestem dumny. Kaczyński i Duda byli za grzeczni. To teraz wybrałem takiego co się n--------a. I na takiego druga strona zasłużyła. Było za grzecznie i już nie będzie
  • Odpowiedz
@czerwonykomuch: Pamiętaj, ich pies jest lepszy niż pies przeciwników, tak samo jak ich komuchy były w partii i w organach represji bo musieli ale się brzydzili, w przeciwieństwie do komuchów innych partii. Ich wyborcy to przełkną, powiedzą Ci coś o mniejszym źle i 1000 argumentów że oni tam byli ale się nie zaciągali ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@czerwonykomuch kurde miałem pomysły na fajne sny, a tu Kaczyński i Tusk. Boże Kochany, ja tylko o latynoski cycate prosiłem w nocy ¯_(ツ)_/¯ Zlituj się opie nad wyborcą grzesznym, acz poczciwym
  • Odpowiedz
@czerwonykomuch: leje na proimigrancką konfe. Skąd wiesz ile zarabiam? Musi cię ten kapitalizm dojeżdżać 🤣 kiedy zrobisz wypad do rosji, wenezueli lub chin do swoich? Pewnie nigdy bo ci się tu za wygodnie żyje
  • Odpowiedz