Wpis z mikrobloga

Jestem mocno w plecy z uniwersum. Czy wiadomo co się dzieje z Tharong? Widzę, że Junku cały czas przebywa z panem konceptem - czy tak jest non stop czy czasem wraca di matki? Wydawała mi się bardziej racjonalna od Klapencjusza, a tu wychodzi, że własną córką się nie interesuje. Nie wyobrażam sobie, żeby jakakolwiek matka zniosłaby takie rozstania. Daje to bardzo dużo paliwa Gapciowi, który w oczach grażynek jest tyrającym ojcem (nie mającym czasu na zmianę czystej koszulki)._
#raportzpanstwasrodka
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mexicofan: w biednych krajach południowo-wschodniej Azji to dość standardowy przypadek. Pojawia się nowy gach to dziecko z poprzedniego związku podrzuca się do dziadków, albo porzuca się je całkowicie. Tam dzieci pełnią użytkową rolę - mają się zajmować rodzicami na starość, a to jest dziewczynka - czyli zajmować się będzie teściami, co jest jeszcze jednym powodem ku temu by się jej pozbyć.
  • Odpowiedz
@Hexenbrenner: ja nie wiem wczoraj ktoś to wrzucił 😂 ja się tylko dziwię że to dziecko ma bogatą rodzinę i dużą kmerską rodzinę a wychowuje się z dala od tej rodziny cały okres dorastania nie będzie miała żadnych więzi z rodziną tylko z środowiskiem gdzie jest często dużo starszych białych panów którzy za kołnierz nie wylewają 😓
  • Odpowiedz