Aktywne Wpisy

CzekoDonut +156
Mam nadzieje, że o tej godzinie jest mało osób (OBY!...), bo w formie wyjścia ze strefy komfortu i wyjścia do ludzi publicznie oferuje 500 zł przelane BLIKiem a losowanie dnia 10 maja (ʘ‿ʘ)
Wystarczy dać plusa, jakikolwiek komentarz i zaobserwować mój profil ( specjalnie by było jak najmniej osób xD )
#rozdajo #zadarmo
Wystarczy dać plusa, jakikolwiek komentarz i zaobserwować mój profil ( specjalnie by było jak najmniej osób xD )
#rozdajo #zadarmo
źródło: 5993c2a458fd48d10808504886f227ca
Pobierz
Mexiii +334
Jeśli wiesz co to za logo, to znaczy że kolonoskopia już blisko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#glupiewykopowezabawy #heheszki #cotozalogo #gimbynieznajo
#glupiewykopowezabawy #heheszki #cotozalogo #gimbynieznajo
źródło: image_picker_021D4B63-9072-413A-B882-5B148E073CE9-92950-0000075E5551383F
Pobierz

Tytuł:
Pięć lat kacetuAutor:
Stanisław GrzesiukGatunek:
biografia, autobiografia, pamiętnikOcena: ★★★★★☆☆☆☆☆
ISBN:
9788381231060Wydawnictwo:
Prószyński i S-kaLiczba stron:
616Jeden mirek, a w zasadzie kilku polecało przeczytać mimo słabej oceny pierwszej części. Wg mnie nic się tu nie zmieniło. Nie chodzi nawet o samą treść co o formę krótkich opowiadań które są pisane monologiem autora. Nie odpowiada mi styl narratora, sama teść też nie jest niczym ciekawym. No nie podeszło mi to i mimo że skończyłem to strasznie na siłę. Proszę się jednak nie zrażać, ja wolę dłuższe formy, wiele osób ocenia książkę pozytywnie więc pewnie wielu z was przypadnie do gustu.
#bookmeter #czytajzwykopem #ksiazki #biografiabookmeter #autobiografiabookmeter #pamietnikbookmeter
źródło: 609802-352x500
PobierzJeśli podobał Ci się film, to książka też powinna. Czytam teraz mojej dzieciarni, ślimaczym tempem, po kilka stron i wykazują zainteresowanie, póki się nie rozproszą czymś innym xD
Na liście mam "Golgota narodów", a w poczekalni "Niebo bez ptaków".
https://lubimyczytac.pl/ksiazka/4919157/dziewczeta-z-pokoju-28-przyjazn-i-nadzieja-w-getcie-theresienstadt
@moll @Rajtuz Wrzucone na listę.
@Hole_to_another_universe No to "Na marginesie życia" tym bardziej Ci się nie spodoba i szkoda Twojego czasu i pieniędzy. Wg mnie najsłabsza część. O ile "Boso ale w ostrogach" jak i "Pięć lat kacetu" to dla mnie bardzo dobre książki i świetnie mi się je czytało, to "Na marginesie życia"
@Hole_to_another_universe: ( ͡° ͜ʖ ͡°)