Wpis z mikrobloga

Dobrze dobrany pasek do spodni i źle dobrany pasek do spodni ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@krystian-stepaniak: nie czaje na ch@j takie wpisy? tak wygląd ma znaczenie, ogromne, zawsze miał i każdy kto jest choć troszkę inteligentniejszy od orangutana nigdy nie miał co do tego wątpliwości i był tego świadomy od jakiegoś 10 roku życia
  • Odpowiedz
@zwyklyczlek: no co racja to racja. Sam jestem wybredny jak hvj, więc nawet jak u mnie nie jest tak do końca blackpillowo over, to pewnie i tak żadna nie będzie dla mnie warta zachodu.

No a chłopaczyna trochę naiwny jest, że zaprpoponuje dvpeczce kawę w starbucksie i to będzie początek zaebistej relacji. Dziewczyny nie chcą mieć tak o zawracanej gitary. Tak jest i hói.
  • Odpowiedz
@WiecznySingielprzed30:

wmawiać takie kłamstwa nieatrakcyjnym facetom, jak "nie liczy sie wygląd, a wnętrze" inteligencie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

jedynymi osobami które to głoszą jesteście WY XDD

sami wypisujecie te durnoty a później przypisujecie to kobietom, to już jakiś wyższy poziom choroby psychicznej
  • Odpowiedz
jedynymi osobami które to głoszą jesteście WY XDD

@zwyklyczlek: Przecież nawet tutaj ostatnio był obrazek jak baba wyśmiewała zakolaków biedaków a potem zaczęła coś p-------ć ,że liczy się inteligencja emocjonalna a nie wygląd czy kasa xDDDDDDDD

A tak btw. beka z tej baby ,że postują takie g---o na spotted, cyka zdjęcie chłopakowi po kryjomu jak jakiś creep zamiast sama zagadać a potem jeszcze wymaga ,żeby to ON do niej pisał
  • Odpowiedz
@MalinowyGarncarz: bierzecie 1 randomowy obrazek z internetu, pewnie w 90% fake, i na podstawie tego budujecie jakąś pseudo narracje,

gdy tymczasem 99,9% zdrowych psychicznie kobiet powie wam na żywo, że tak, wygląd się liczy, bardzo,

ale Wy bierzecie ten obrazek i na jego podstawie robicie te durne wpisy

where logika?
  • Odpowiedz
@Shagal: Kiedyś spotykałem się z tinderówką która narzekała, że faceci już nie podchodzą i nie podrywają, nie da się nikogo z ulicy poznać w inrl xD. To jej próbowałem to wytłumaczyć i jak chce to niech sama zagaduje i lepiej jej to wyjdzie. Czy zrozumiała to nie wiem, ale stwierdziła, że jest zbyt nieśmiała aby zagadywać tak do obcych ludzi ¯\(ツ)/¯

Kobiety kobietom zgotowały ten los.
  • Odpowiedz
@MateMizu: Ostatnio na moich oczach typ zagadał do laski i ona go spławiła mówiąc że ma chłopaka. Potem go z koleżanką obgadywała 'boże co za creep'. Oczywiście typek był zwykłym Tomeczkiem 5/10, gdyby podszedł Oliwier z basic 195cm, tatuażami i kręconymi włosami to reakcja byłaby zupełnie inna ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Mirek224: ale to dokładnie to samo co z tym jednym obrazkiem z inetrnetu XD

ktoś tam kiedyś tak napisał i to bierzecie jako argument w dyskusji, gdzie 99,999 % społeczeństwa na żywo powie że zawsze chodzi o wygląd,

ale dla was argumentem jest ten 1 wpis
  • Odpowiedz
@krystian-stepaniak: Zaraz zaraz, ciekawi mnie jedno, skoro siedzicie już w tym tyle i znacie zasady blackpilla i redpilla na wylot, to dlaczego nie zmienicie siebie na lepsze, tylko płaczecie na to jak działa biologia. Kobieta nie chce towaru z promocji, tak samo jak w sklepie nie kupuje się zazwyczaj pstrokatych koszulek nie pasujących do niczego, tylko dlatego, że są za pół ceny. Skoro już to wiecie, to zajmijcie się zmianą
  • Odpowiedz