Aktywne Wpisy
UzytkownikHejto +62
Nie wiesz i się nie dowiesz (bo mamy cenzurę)
Moderacja wykopu usunęła z głównej znalezisko (114 komentarzy, 230 wykopów w 2 godziny)
od @ArseneWengerTheAnimatedSeries
https://wykop.pl/link/7944713/stworzylem-nie-wiem-ale-sie-dowiem-i-zostalem-z-niczym
Moderacja wykopu usunęła z głównej znalezisko (114 komentarzy, 230 wykopów w 2 godziny)
od @ArseneWengerTheAnimatedSeries
https://wykop.pl/link/7944713/stworzylem-nie-wiem-ale-sie-dowiem-i-zostalem-z-niczym
źródło: image
Pobierz
MagicznyKarp +5
#kiszak #skeletal
Łapta świeże nowości z progresu skeletala, xD
Także dzisiaj kiszak przez 5h rozmawiał z wydawcą o mechanikach w skeletalu, i nie mógł (wydawca) nic nowego dodać (kiszak jest z tego dumny)
Praca kiszaka i pawika (programisty) jest już prawie zrobiona, tylko ci graficy się o---------ą
I właśnie przez to jeszcze nie wydana jest ta gra, co go wkurza, bo już by chciał to wypuścić (jeśli nic się nie zmieniło to
Łapta świeże nowości z progresu skeletala, xD
Także dzisiaj kiszak przez 5h rozmawiał z wydawcą o mechanikach w skeletalu, i nie mógł (wydawca) nic nowego dodać (kiszak jest z tego dumny)
Praca kiszaka i pawika (programisty) jest już prawie zrobiona, tylko ci graficy się o---------ą
I właśnie przez to jeszcze nie wydana jest ta gra, co go wkurza, bo już by chciał to wypuścić (jeśli nic się nie zmieniło to

Jakiś czas temu trafiłem przypadkiem na instagramie na kilka rolek pokazujących zachowania typowe dla osób z ADHD. Cholera, też tak mam - pomyślałem i zacząłem zgłębiać temat, a ilość pasujących zachowań rosła. Zaintrygowało mnie to na tyle, że zapisałem się na profesjonalną diagnozę. Wczoraj po południu miałem pierwsze spotkanie, które miało najpierw zweryfikować czy w ogóle jest sens dalej w to brnąć. Po pierwszym spotkaniu psycholożka stwierdziła, że mam tyle książkowych objawów, że prawie na pewno mam ADHD i testy prawdopodobnie będą formalnością.
To jeszcze nie jest ostateczna diagnoza, ale już wiele mówi. Mam 29 lat, wcześniej nie miałem takich podejrzeń. Czy ktoś był w takiej sytuacji? Szczerze to jestem trochę w szoku.
#adhd #psychologia
@Klim4s: Nom standard.
Ja się zdiagnozowałem po 30 :)
Moim ulubionym objawem było "lenistwo". Ogólnie tym "zdolny ale leniwy" mógłbym chyba
Z tym to się nie rozpędzaj, bo większość ludzi nosi rzeczy w tych samych kieszeniach, bo bez sensu nosić w różnych.
@Nemayu: Każda moja dziewczyna nosiła telefon w tylnej kieszeni, kurtce, torebce, w ręku w "potrzymaj mi telefon bo nie mam rąk".