Wpis z mikrobloga

Mam nadzieję, że Oliwia wyciągnęła lekcje z Hotelu w kwestii stawiania granic. Wszyscy tu uważamy zachowanie Mateusza za tragiczne i takie mocno natrętne. Dlatego Oliwia od początku powinna postawić granice, skoro czuję się niekomfortowo. W pewnym momencie mówiła o tym każdemu, a nie Mateuszowi. Może to kwestia wieku, może doświadczeń. Życzę jej, żeby wyciągnęła z tego lekcje na przyszłość. Stawianie granic jest ważne w każdej relacji. Rozmawianie o tym wprost również. #hotelparadise
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Oliwiaglass: no ja się domyślam, przecież nie wrzucą 10 nagrań, jak mówisz mu, żeby cię nie dotykał, bo w ten sposób program pokaże, że dochodzi tam do molestowania i jest na to przyzwolenie przez reżyserkę
  • Odpowiedz
  • 2
@Dama_z_Kurczakiem: odnoszę się do tego, co widać na ekranie. Jeżeli czuła się napastowana, mogła to zgłosić chyba produkcji?

Nie obwiniam jej :) Mówię tylko, że to cenna lekcja dla niej i wielu widzów, aby stawiać granice. Bo to prowadzi do kiepskich sytuacji
  • Odpowiedz
  • 13
@Dama_z_Kurczakiem: zachowanie Mateusza już osobno komentowaliśmy. Dla mnie ono było paskudne. I zgadzam się - dziwi też brak reakcji pozostałych. Uważam, że nie powinno to mieć miejsca. Ale dla mnie Mateusz jest osobą do wywalenia, pisałam osobno. Za każdym razem nie chce mi się już tego akcentować
  • Odpowiedz
@Dama_z_Kurczakiem: Oliwia zaczela przygode z Hotelem od wicia sie na rurce i wymachiwania chlopakom kapciocha przed nosem. Po takim wstepie trudno oczekiwac, ze bedzie traktowana jak intelektualistka z glebokim wnetrzem, zwlaszcza przez onlyfansiarza z universum magicala
  • Odpowiedz
@Oliwiaglass: Oliwka a nie uważasz że takie niedomówienia będą tylko szkodziły i Tobie i Mateuszowi? Wiadomo, że jest tam kwas. Nie obserwujesz go na ig. Nie lepiej jest to przedstawić w całości? Jak to wyglądało? Bo teraz po Twoich słowach można odnieść, że było bardzo źle i że wręcz masz jakąś traume. To nie tylko źle rzutuje na Mateusza ale i również na całą ekipę i produkcję, że do czegoś
  • Odpowiedz
  • 4
@yo666: to wyjaśnij, co masz na myśli. Mój partner zobaczył twój komentarz i tak samo to zinterpretował. Więc zamiast rzucać jakieś personalne przywalki, wyjaśnij, o co dokładnie chodzi.
  • Odpowiedz
  • 12
@amanda12: nie wiem, jak mam to wyjaśnić prościej.
Mateusz to prosty chłopak. On się nie zastanawia, bierze świat takim, jakim go widzi i nie analizuje.
Olivię wprowadzono do programu w bardzo wyseksualizowany sposób. Zachowywała się i wyrażała też dość bezpośrednio.
Dlaczego nagle wszyscy dziwią się, że Mati traktuje ją w ten, a nie inny sposób? Nagle okazało się, że, jakby to powiedzieć, wideo rozjeżdża mu się z audio i chłopak
  • Odpowiedz
@Dama_z_Kurczakiem: no to uważam że nie powinna tego poruszać wcale niż tak cząstkowo i bazując na domyślcie się oraz na dopowiadaniach.I szczerze tutaj mocno kibicuje Oliwce, żeby prawda wyszła na jaw!
  • Odpowiedz