Wpis z mikrobloga

@iErdo: o kurde na 100% to ładnie, no mi przejście 1 wszystkie misje oprócz tych zadań ze zbieraniem mięsa itp. to zajęło gdzieś właśnie 80h, a cala 2 to ze 115h tylko bez dlc
  • Odpowiedz
@Goronco a dobra, sorki, dwa razy xdd Już zapomniałem, faktycznie drugi raz na hardcore przechodziłem żeby trofek z tymi wszystkimi negatywnymi opcjami i nie jedzeniem mięsa wpadł, ale to zrobiłem w 15-20h bo to był dosłownie speedrun z pomijaniem cutscenek. Kompletne o tym zapomniałam, czujnyś Pan
  • Odpowiedz
@patrykoo09: Nie twierdzę że mi się nie podoba,tylko ma sporo archaicznych naleciałości do których osobiście nie mogę przyzwyczaić.
Tak samo jest z błędami,Henryczek w menu ekwipunku robi np wiecznego „pajacyka”.

A grę ukończyłem raz z dodatkami,poprostu to typ gry którą lubię się na spokojnie rozkoszować,tu pojadę sobie na kości, a to tam pojadę na polowanie czy nazbieram kwiatków.

Samo przebywanie w tym świecie czy słuchanie każdego dialogu,mycie się xd etc sprawiało mi
  • Odpowiedz
@Hemingwayy: a, to źle zrozumiałem. Podobne miałem odczucia co do 1 i cieszę się w sumie, że najpierw zacząłem od 2, bo jakbym zaczął od 1 to nie wiem czy bym się nie odbił od tej serii i nie ograł wspaniałej 2. Ale z drugiej strony to zajebiste musi być przejście 1 i od razu kontynuujesz przygodę w 2 - tego mi było trochę szkoda.
Rok minął u mnie od
  • Odpowiedz
@patrykoo09: mało jest gier na poziomie kingdom come pod względem wolności świata czy poziomu narracyjno fabularnego
Wiesiek i rdr 2 plus Baldur ,a tak to ciężko

Ja w jedynkę kingdoma pograłem kilka godzin w 2019 roku i na dwójkę nawet nie czekałem nigdy xd
  • Odpowiedz