Aktywne Wpisy

Kończę dzisiaj 36 lat i to znowu był najlepszy rok w moim życiu! Tym razem przygoda z #silownia na stałe zagościła w grafiku.
Rok temu pisałam tutaj o zejściu z kilogramów
Na zdjęciu ulubiony efekt dnia push: pompa klaty - mięśnie większe niż c---i :D
Podsumowując zmiany po roku:
Rok temu pisałam tutaj o zejściu z kilogramów
Na zdjęciu ulubiony efekt dnia push: pompa klaty - mięśnie większe niż c---i :D
Podsumowując zmiany po roku:
źródło: IMG_3301
Pobierz
thorgoth +42
Ktoś w Radomsku sprzedaje taki piękny dom w stylu wersalskim, za jedynie 950 000 złotych.
Powierzchnia domu to 220m², a działka ma 1247 m².
Fascynuje mnie ta historia; kto tam mieszkał i co mu strzeliło do łba żeby zrobić taki wystrój?
#nieruchomosci #polska #radomsko
Powierzchnia domu to 220m², a działka ma 1247 m².
Fascynuje mnie ta historia; kto tam mieszkał i co mu strzeliło do łba żeby zrobić taki wystrój?
#nieruchomosci #polska #radomsko
źródło: HMxYifsWwAA3Ys1
Pobierz

Jesienią odwiedziliśmy wyspę wiecznej wiosny wyspy czyli Maderę, a dziś chcę podzielić się szerszym opisem stolicy wyspy czyli Funchal. Wiele osób przekonywało nas, że to miasto na jeden dzień, że nie ma co robić, ale gdy zaczęliśmy po nim chodzić okazało się ciekawe nie tylko do zwykłego poszwendania się, ale sporo tu dobrych knajpek, wśród których wyróżniłbym O Tapasol.
Oprócz katedry wyjątkowo piękny jest kościół św. Jana Ewangelisty, w którym wnętrza wręcz kapią złotem. Ciekawie jest w zachodniej części miasta, tylko tam trzeba zrobić sobie dłuższy spacer lub pojechać Uberem.
Przygotowałem obszerny tekst o Funchal i zapraszam do tego znaleziska.
Polecam też obserwację hasztagu #szalonewalizki jeśli chcecie być na bieżąco z moimi znaleziskami
#madera #funchal #portugalia #podroze #podrozujzwykopem
źródło: funchal (8)
Pobierz@OkiemMaleny @Pannoramix @BeforeWeGetOld @jakub-juszynski @Ordinary_Woman @kej-ti
@robimypodroze @Nowa-ja @ziolo22 @kam-szu @wolnymkrokiem @mawe @polegytravels
@Zwiadowca_Historii @Zontey @iluvatarek @Sanctified90 @pankoszmarny @mateoaka
@UniqueMoments @rudeiczarne @nieustannewedrowanie @Przyczajona_Dzika_Swinia
@popkulturysci @jabolpunk @MikasaTsukasa @silentpl
@Jasiektomasiek @pawel-korfanty @LowcaLosi @msl72 @xiavi83 @kania-19 @powsinogaszszlaja
@thrackan @unfolding @Voyagerka @kubakokos @msl72 @cocieboliczyaztak @Kamako @tomi-
roma @pando78 @piernikwkropki @lukasz-piernikarczyk @zdzisiowielki @kwiatexxx @karbowski
@matde @matka_stiflera @places2visit @rayuuu @nuzbeizer @pozdrow666 @Persil_w_gelu
@skalim1 @jarokw
@wybrany_login_jest_juz_zajety @Ustrojstwo @balkanyrudej @pomidoreq82
@PrzekraczajacGranice @Poludnik20 @frank_b @DenMar @Jimmy_McGill @kojakkg @michalm23
@SatiZTJ @martynasoul @login-zapomniany @BArtus @Sladami_Przygody @GoldX @evilman_
@boczi @Ziemniak43212 @Aaandrzej @solar_orbiter @malinowywydzem @VAPORUMBAN @matjani
@fidzio @wykopek2000 @cormacson @Lazar0v @Robusinka @pprawel @flexx
@lady_marlene @Mopek666 @devbotpl @andrzejsl @8lukluka2 @tsumik @michald91 @dcom
@midalohn @laminia @Vanitas07 @newstranger @tomaszko_p @jsw_ @pr0pr @famousincognito
@Csjay @nail57 @Chio_ @umylem_okno_w_maju @brzydkiharry @joks @panienka_seledynowa
@yaso @dawbialo1 @ddaapp @kimikini @tplink340 @Kmicic90 @olague-felix @
@Dynamiczny_Programista @shadow_82 @weegee @agacik92 @bezimiennyjan @Qros22
@JokerBonifacy @ksylenn @Dewpoint @Minieri @geo_piotras @Szantos @Krosajr @konradinho
@Pashahj @fibasko @ddaapp @zestaw_losowych_liter @T3sla @mikolajznowprzyjdzie
@DirtyDrummer @lookaszpl @Poludnik20 @citizenUSA @scjskdumn @RZM_4 @gnijacy_wypok
@citizenUSA @grzechruniq @xxloco @impact18
Liczę na kolejne ukryte perełki. Może Alanya albo Gran Canaria?
Pojawiło się miliard podróżników-blogerów których typowym celem jest Madera i mam wrażenie, że co miesiąc tutaj pojawia się kolejny wpis o niej ¯\(ツ)/¯