Wpis z mikrobloga

Słuchajcie. Wymyśliłem sobie taki kompleks przestronnych apartamentów dla singli. Jak widzicie całość oparta o kontenery morskie 20ft. Jak widzicie jest nawet balkon. W takiej jednostce jest łózko, biurko, łazienka - można powiedzieć, że to taki przestronny pokój hotelowy. Dlatego rozważam jeszcze jeden kontener na poziomie 0, który byłby pralnią i wspólną kuchnią. Choć kuchnia przy tych wszystkich kateringach to chyba jest zbędna?

Myślicie, że 2000 zł/miesiąc + media to byłaby "okazja" dla wynajmującego? Mówimy o Warszawie.

#deweloperka #deweloperuch #nieruchomosci #mieszkanie #inwestycje #dochodpasywny #skala #rozwojosobisty
brygadzistausmiechnietejpolski - Słuchajcie. Wymyśliłem sobie taki kompleks przestron...

źródło: projekt-kompleks-mikrokawalerki-warszawa

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@brygadzistausmiechnietejpolski: A wg mnie największy problem to działka, na której chcesz to ustawić. Deweloperzy nie stawiają takich wynalazków, bo płacąc horrendalne kwoty za działki, inwestują w budownictwo które przyniesie większy zysk. A na zadupiu nikt Ci tego za tyle nie wynajmie.
  • Odpowiedz
Dlatego rozważam jeszcze jeden kontener na poziomie 0, który byłby pralnią i wspólną kuchnią

@brygadzistausmiechnietejpolski: bardzo dobry pomysl, mysle ze nawet nie doceniasz jak dobry ...
ten element socjalny moglby byc najwieksza zaleta tego 'developmentu', dla takich doswiadczen ludzie uciekaja
od samotnosci w podroze, hostele - szukajac 'community spirit' :)
  • Odpowiedz