Wpis z mikrobloga

Nikt mnie tak nie wyleczył z jedzenia McDonalda jak ich CEO, brzydzący się wziąć choćby gryza i przełknąć, pomimo ryzyka wpadki wizerunkowej (które się zmaterializowało), odpływu klientów i kapitału z giełdy (McDonald chwile po tym spadł kilka procent w dół)

Dziękuję Pan CEO

#fastfood #mcdonalds #mcdonald #gielda #odzywianie
breakdown1 - Nikt mnie tak nie wyleczył z jedzenia McDonalda jak ich CEO, brzydzący s...

źródło: image_picker_E7F2CD33-809A-41DA-AE6B-C64E743E1679-61051-00001AB1BBEAF68A

Pobierz
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@milpl chętnie bym spróbował, ale nie no, milioner szanujący siebie i swoje zdrowie wolał zaliczyć wtopę wizerunkową niż wziąć ten syf do ust. To chyba jasny sygnał by tego nie ruszać xd
  • Odpowiedz
  • 160
@breakdown1: On nie wygladal jak by bal sie to zjeść. Wyglądał jak zuckerberg wsród ludzi czyli jak kosmita po prostu. Cieżko to wytlumaczyc. Lekkie uposledzenie na pewno.
  • Odpowiedz
  • 0
@milpl a no, to też prawda. Gość wygląda totalnie jak kosmita. Wygląda też totalnie jak ktoś, kto na poważnie pracuje w McDonaldzie

Tak sobie wyobrażam wygląd kogokolwiek, kto pracuje w maku i nie traktuje tego jako chwilowej pracy na studiach/do czasu znalezienia czegoś normalnego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@breakdown1: Mcdonalds to i tak powinien być j----y za to jak ukradli ten biznes oryginalnym założycielom. W sumie tam jedynie frytki nadają się do jedzenia i od biedy WieśMac. Reszta jest po prostu albo ohydna, albo jałowa.
  • Odpowiedz
  • 1
@Picasso7 po pierwsze ja powiedziałem, że jest ryzyko odpływu klientów, bo jest. Sam nim jestem, a pewnie takich jak ja jest więcej. Nie sądzę by kogokolwiek to zachęciło, mimo że stało się viralowe, to jednak jest to sroga klapa wizerunkowa. W końcu jak szef milioner brzydzi się wziąć ich własny “produkt” do ust, to nie świadczy to najlepiej o produkcie.

Po drugie ewentualne spadki klientów będzie można zobaczyć dopiero z czasem,
  • Odpowiedz
@breakdown1: mi się wydaje, że po prostu CEO takiego molocha jak McDonalds musi być jakimś autystą i dlatego tak się zachowuje. A że to żarcie dla biedoty to wie to każdy - CEO pewnie ma prywatnego kucharza, który mu codziennie robi świeże jedzonko, a sam wie od kuchni co i ile ładują do tego syfu zwanego w naszym kraju "restauracją" XD
  • Odpowiedz
Nie sądzę by kogokolwiek to zachęciło

@breakdown1: no u mnie w pracy jak powiedziałem dziś, że będzie ta nowa kanapka w maku, to od razu każdy skojarzył ją z tym viralowym filmikiem i już jest plan zamawiać jak tylko będzie w ofercie, więc nie ważne co mówią, ważne, że mówią
sam też chętnie spróbuje, choć nie jest to skutek tego filmiku, bo i tak i tak bym spróbowałem, ale zupełnie
  • Odpowiedz