Aktywne Wpisy

wezsepigulke +166
Witam wszystkich zainteresowanych tym filmem. To ja jestem osobą potrąconą przez tego kierowcę. Czy byłem tam specjalnie? trochę tak trochę nie, wracałem z pracy i widziałem że się rozkręca jeżdżenie po chodniku i chciałem zrobić parę zdjęć na grupę Święte krowy warszawskie, po jakimś czasie pojawił się pan Konfitura. Stałem blisko latarni i chyba chciałem uruchomić aparat i jeszcze parę zdjęć lub filmików zrobić i naprawdę nie widziałem tego samochodu bo gapiłem

bArrek +38
Napiłbym się piwka bezalkoholowego karmi może skoczę do sklepu

Dajcie ludziom żyć i parkujcie zgodnie z przepisami - ostrzega wredna pomarańcza. ヽ( ͠°෴ °)ノ
#prawodrogowe #prawojazdy #parkowanie
źródło: 1000014836
Pobierzkopałbym amatorów jak kurczaki
@hpiotrekh: Najgorzej jak auto ma z 5m i pół metra wystaje na chodnik i pół metra jeszcze na drogę.
@ekektrykpozdalnym: to znaczy, że parkuje nie na miejscu dla niego i powinno zostać odholowane.
@ekektrykpozdalnym: A przez 98% czasu jeździ w nim jedna osoba.
@ShortyLookMean: Powinien zostać odholowany, bo miejsce było projektowane na malucha, a jeździ sedanem?
5m to nie jest wielki bus tylko dla przykładu passat b9 (4,9m), nowsze a6 (koło 5m), bmw 5 (koło 5m).
@efceka Z racji wygody tak. Lepiej się prowadzi i można jechać w zakrętach tyle ile na znaku.